pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kulu'da Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

03.05.2019 - 15:13, Güncelleme: 03.05.2019 - 15:13
 

Kulu'da Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

KONYA (AA) - Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan muhtarlar toplantısı düzenledi.Kulu Gençlik merkezi salonunda düzenlenen 46 muhtarın katıldığı toplantıda...

KONYA (AA) - Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan muhtarlar toplantısı düzenledi.Kulu Gençlik merkezi salonunda düzenlenen 46 muhtarın katıldığı toplantıda konuşan ilçe Kaymakamı Ali Edip Budan, yeni seçilen mahalle muhtarları ile tanışmak ve sıkıntılarını dinlemek için bir araya geldiklerini söyledi.Muhtarlardan mahallelerinin sıkıntılarını kendisine yazılı olarak bildirmelerini isteyen Budan, "Yapılan istek ve şikayetler konusunda gerek belediyemiz, gerek ilgili daire müdürlerimiz çalışmalarını derhal yapacaktır. Bunun için bu toplantıları düzenliyoruz. Sizler sorumluluk alarak ve vatandaşın seçimiyle geldiniz, hizmet için bir birimizin yardımcıları olacağız." dedi. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Ünver de, muhtarlara gözlerinin gördüğü, en ufak tamirat yapılacak yer veya eksiklikleri hemen kendilerine bildirmelerini istedi.Başkan Ünver ayrıca ilçede çevre kirliliğine kesinlikle müsaade edilmeyeceğini de sözlerine ekledi.
KONYA (AA) - Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan muhtarlar toplantısı düzenledi.Kulu Gençlik merkezi salonunda düzenlenen 46 muhtarın katıldığı toplantıda...

KONYA (AA) - Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan muhtarlar toplantısı düzenledi.

Kulu Gençlik merkezi salonunda düzenlenen 46 muhtarın katıldığı toplantıda konuşan ilçe Kaymakamı Ali Edip Budan, yeni seçilen mahalle muhtarları ile tanışmak ve sıkıntılarını dinlemek için bir araya geldiklerini söyledi.

Muhtarlardan mahallelerinin sıkıntılarını kendisine yazılı olarak bildirmelerini isteyen Budan, "Yapılan istek ve şikayetler konusunda gerek belediyemiz, gerek ilgili daire müdürlerimiz çalışmalarını derhal yapacaktır. Bunun için bu toplantıları düzenliyoruz. Sizler sorumluluk alarak ve vatandaşın seçimiyle geldiniz, hizmet için bir birimizin yardımcıları olacağız." dedi.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Ünver de, muhtarlara gözlerinin gördüğü, en ufak tamirat yapılacak yer veya eksiklikleri hemen kendilerine bildirmelerini istedi.

Başkan Ünver ayrıca ilçede çevre kirliliğine kesinlikle müsaade edilmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.