pendik escort bayan
ak

Kültürlerini Eğlenerek Öğrendiler

18.04.2017 - 15:23, Güncelleme: 18.04.2017 - 15:23
 

Kültürlerini Eğlenerek Öğrendiler

KONYA (AA) - Halkapınar'da ilkokul, ortaokul ve lise de öğrenim gören, 'Halkapınar Kitap Kurtları' öğrencileri, Ereğli müzesini gezerek, at binip, ok attılar.Konya...

KONYA (AA) - Halkapınar'da ilkokul, ortaokul ve lise de öğrenim gören, 'Halkapınar Kitap Kurtları' öğrencileri, Ereğli müzesini gezerek, at binip, ok attılar.Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi Başkanlığınca desteklenen "Halkapınar Kitap Kurtları" projesi kapsamında çeşitli okullarda öğrenim gören 42 öğrenci müze gezisi, at binme ve ok atma etkinlikleriyle ödüllendirildi.Halkapınar ilçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan, proje kapsamında ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören, kitap okuma konusunda başarılı olmuş toplam 42 öğrenciyi Ereğli müzesi gezisi, Atlı Spor Kulübü'nde at biniciliği ve İrfander Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği'nin okçuluk faaliyetleriyle ödüllendirdiklerini kaydetti. Kulüp faaliyetlerinin aylık olduğunu hatırlatan Tezcan, kitap okuyan çocukların sosyal faaliyetlerle ödüllendirilerek, bu vesile ile sosyal becerilerinin de geliştiğini sözlerine ekledi.
KONYA (AA) - Halkapınar'da ilkokul, ortaokul ve lise de öğrenim gören, 'Halkapınar Kitap Kurtları' öğrencileri, Ereğli müzesini gezerek, at binip, ok attılar.Konya...

KONYA (AA) - Halkapınar'da ilkokul, ortaokul ve lise de öğrenim gören, 'Halkapınar Kitap Kurtları' öğrencileri, Ereğli müzesini gezerek, at binip, ok attılar.

Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi Başkanlığınca desteklenen "Halkapınar Kitap Kurtları" projesi kapsamında çeşitli okullarda öğrenim gören 42 öğrenci müze gezisi, at binme ve ok atma etkinlikleriyle ödüllendirildi.

Halkapınar ilçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan, proje kapsamında ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören, kitap okuma konusunda başarılı olmuş toplam 42 öğrenciyi Ereğli müzesi gezisi, Atlı Spor Kulübü'nde at biniciliği ve İrfander Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği'nin okçuluk faaliyetleriyle ödüllendirdiklerini kaydetti.

Kulüp faaliyetlerinin aylık olduğunu hatırlatan Tezcan, kitap okuyan çocukların sosyal faaliyetlerle ödüllendirilerek, bu vesile ile sosyal becerilerinin de geliştiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.