pendik escort bayan
ak

Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

29.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 29.03.2017 - 10:13
 

Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Avcı, Eskişehir'de, kurdukları robotik takımla ABD'deki yarışmada ödül alan öğrencileri tebrik etti

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, kurdukları robotik takımla ABD'deki yarışmada ödül kazanan öğrencilerle bir araya geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Gelişim Koleji 10. sınıf öğrencilerinden oluşan ''Kalsedon Grubu'' ile Polisevi'nde görüşen Avcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Avcı, öğrencileri kutlayarak, kitap hediye etti.Geçen yıl kurulan ''Kalsedon Grubu'', lise öğrencilerini bilim, teknoloji ve yazılım alanında düşündürmek, öğrencilerin mühendisliğe ilgisini artırmak amacıyla kasım ayında İstanbul'da düzenlenen "First Robotic Competition" adlı yarışmada sponsorluk ödülünü alarak yarışmanın ABD etabında mücadele etmeye hak kazanmıştı. ABD'nin Teksas eyaletinde yarışan grup, iki ayrı kategoride ödül alarak, 19-24 Nisan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmişti.
Avcı, Eskişehir'de, kurdukları robotik takımla ABD'deki yarışmada ödül alan öğrencileri tebrik etti

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, kurdukları robotik takımla ABD'deki yarışmada ödül kazanan öğrencilerle bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Gelişim Koleji 10. sınıf öğrencilerinden oluşan ''Kalsedon Grubu'' ile Polisevi'nde görüşen Avcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avcı, öğrencileri kutlayarak, kitap hediye etti.

Geçen yıl kurulan ''Kalsedon Grubu'', lise öğrencilerini bilim, teknoloji ve yazılım alanında düşündürmek, öğrencilerin mühendisliğe ilgisini artırmak amacıyla kasım ayında İstanbul'da düzenlenen "First Robotic Competition" adlı yarışmada sponsorluk ödülünü alarak yarışmanın ABD etabında mücadele etmeye hak kazanmıştı.

ABD'nin Teksas eyaletinde yarışan grup, iki ayrı kategoride ödül alarak, 19-24 Nisan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.