pendik escort bayan
ak

Kültür Ve Sanat Ürünleri Tasarım Yarışması

Siyaset 21.06.2017 - 13:13, Güncelleme: 21.06.2017 - 13:13
 

Kültür Ve Sanat Ürünleri Tasarım Yarışması

KONYA (AA) - Konya'nın tanıtımı amacıyla tarihsel, kültürel ve turizm içerikli "Kültür ve Sanat Ürünleri Tasarım Yarışması" düzenlenecek.Kültür...

KONYA (AA) - Konya'nın tanıtımı amacıyla tarihsel, kültürel ve turizm içerikli "Kültür ve Sanat Ürünleri Tasarım Yarışması" düzenlenecek.Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yürütülen yarışmaya, 30 Haziran tarihine kadar herkes katılabilecek. Grafik illüstrasyon, üç boyutlu hediyelik kültür ve sanat ürünleri ile ürün tasarımı olmak üzere 3 kategoride yapılan ödüllü yarışmanın amacı, Konya yöresine ait hediyelik eşya sektöründe yenilikçi fikirleri desteklemek ve bu doğrultuda tasarım ödüllerini oluşturmak, tanıtıma yönelik hediyelik eşya yelpazesini geliştirmek ve kent ekonomisine katma değer sağlayacak hediyelik eşyaların çoğaltılmasını sağlamak. Son başvuru ve eser teslim tarihinin 30 Haziran olduğu yarışmanın detaylarına ilişkin bilgi, "www.konyakultur.gov.tr" adresinde yer alıyor.
KONYA (AA) - Konya'nın tanıtımı amacıyla tarihsel, kültürel ve turizm içerikli "Kültür ve Sanat Ürünleri Tasarım Yarışması" düzenlenecek.Kültür...

KONYA (AA) - Konya'nın tanıtımı amacıyla tarihsel, kültürel ve turizm içerikli "Kültür ve Sanat Ürünleri Tasarım Yarışması" düzenlenecek.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yürütülen yarışmaya, 30 Haziran tarihine kadar herkes katılabilecek.

Grafik illüstrasyon, üç boyutlu hediyelik kültür ve sanat ürünleri ile ürün tasarımı olmak üzere 3 kategoride yapılan ödüllü yarışmanın amacı, Konya yöresine ait hediyelik eşya sektöründe yenilikçi fikirleri desteklemek ve bu doğrultuda tasarım ödüllerini oluşturmak, tanıtıma yönelik hediyelik eşya yelpazesini geliştirmek ve kent ekonomisine katma değer sağlayacak hediyelik eşyaların çoğaltılmasını sağlamak.

Son başvuru ve eser teslim tarihinin 30 Haziran olduğu yarışmanın detaylarına ilişkin bilgi, "www.konyakultur.gov.tr" adresinde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.