pendik escort bayan
ak

"Kültür Mozaiğimizi Güçlendirmeliyiz"

19.09.2017 - 18:03, Güncelleme: 19.09.2017 - 18:03
 

"Kültür Mozaiğimizi Güçlendirmeliyiz"

- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak- "Bilimde, sanatta, kültürde, sporda başarılı olmamız lazım"

KIRŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, kültürün önemini vurgulayarak, "Kültür mozaiğimizi güçlendirmeliyiz. Bilimde, sanatta, kültürde, sporda başarılı olmamız lazım." dedi.Bakan Bak, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir Belediyesince Ahi Külliyesi alanında düzenlenen fuarın açılışında, Ahi Evran'ın esnafa, ekonomiye güzel örnekler ve dersler verdiğini söyledi.En önemli dostların kitaplar olduğunu ifade eden Bak, "Çok okumamız ve düşünmemiz sonra da uygulamamız lazım. Kitap okuma alışkanlığımızı artırmamız gerek. Kültür çok önemli. Kültür mozaiğimizi güçlendirmeliyiz. Bilimde, sanatta, kültürde, sporda başarılı olmamız lazım." diye konuştu. Konuşmasının ardından Bakan Bak, Vali Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, kurdele keserek kitap fuarının açılışını yaptı. Açılışın ardından Bakan Bak ve beraberindekiler stantları gezerek, öğrencilere kitap hediye etti.Daha sonra gençlik merkezini ziyaret eden Bakan Bak'ı, 40 davul ve 40 zurnadan oluşan Abdal Ateşi Grubu karşıladı.Bak, burada sporcularla sohbet etti.
- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak- "Bilimde, sanatta, kültürde, sporda başarılı olmamız lazım"


KIRŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, kültürün önemini vurgulayarak, "Kültür mozaiğimizi güçlendirmeliyiz. Bilimde, sanatta, kültürde, sporda başarılı olmamız lazım." dedi.

Bakan Bak, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir Belediyesince Ahi Külliyesi alanında düzenlenen fuarın açılışında, Ahi Evran'ın esnafa, ekonomiye güzel örnekler ve dersler verdiğini söyledi.

En önemli dostların kitaplar olduğunu ifade eden Bak, "Çok okumamız ve düşünmemiz sonra da uygulamamız lazım. Kitap okuma alışkanlığımızı artırmamız gerek. Kültür çok önemli. Kültür mozaiğimizi güçlendirmeliyiz. Bilimde, sanatta, kültürde, sporda başarılı olmamız lazım." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Bakan Bak, Vali Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, kurdele keserek kitap fuarının açılışını yaptı.

Açılışın ardından Bakan Bak ve beraberindekiler stantları gezerek, öğrencilere kitap hediye etti.

Daha sonra gençlik merkezini ziyaret eden Bakan Bak'ı, 40 davul ve 40 zurnadan oluşan Abdal Ateşi Grubu karşıladı.

Bak, burada sporcularla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.