pendik escort bayan
ak

Kültür Merkezi Binasına Zarar Verildi

02.10.2017 - 18:28, Güncelleme: 02.10.2017 - 18:28
 

Kültür Merkezi Binasına Zarar Verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta belediye tarafından yapımı devam eden kültür merkezi binasına kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Sivas Belediyesinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta belediye tarafından yapımı devam eden kültür merkezi binasına kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılışı henüz yapılmayan Şeyhşamil Mahallesi’ndeki Hanımlar Kültür Merkezi’ne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Kültür merkezinin camları kırıldı ve etrafındaki kaldırım taşları da içeri atıldı. Sivas Belediyesi tarafından yine vatandaşların kullanması amacıyla şehre kazandırılan mahalle parklarına da daha önce zarar verildiği anımsatılarak, şöyle denildi:"Vatandaş odaklı çalışan ve tüm hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini esas alan Sivas Belediyesinin çalışmalarına yönelik kendini bilmez azınlık tarafından yapıldığına inandığımız bu saldırılara karşı yine vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını talep ediyor, böyle bir olayla karşılaşmaları durumunda 155 polis imdadı arayarak müdahale etmelerini istiyoruz."
SİVAS (AA) - Sivas'ta belediye tarafından yapımı devam eden kültür merkezi binasına kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Sivas Belediyesinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta belediye tarafından yapımı devam eden kültür merkezi binasına kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılışı henüz yapılmayan Şeyhşamil Mahallesi’ndeki Hanımlar Kültür Merkezi’ne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Kültür merkezinin camları kırıldı ve etrafındaki kaldırım taşları da içeri atıldı.

Sivas Belediyesi tarafından yine vatandaşların kullanması amacıyla şehre kazandırılan mahalle parklarına da daha önce zarar verildiği anımsatılarak, şöyle denildi:

"Vatandaş odaklı çalışan ve tüm hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini esas alan Sivas Belediyesinin çalışmalarına yönelik kendini bilmez azınlık tarafından yapıldığına inandığımız bu saldırılara karşı yine vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını talep ediyor, böyle bir olayla karşılaşmaları durumunda 155 polis imdadı arayarak müdahale etmelerini istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.