pendik escort bayan
ak

Kukla Tiyatrosu Çocuklarla Marka Avm'de Buluşuyor

Spor 12.07.2019 - 11:58, Güncelleme: 12.07.2019 - 11:58
 

Kukla Tiyatrosu Çocuklarla Marka Avm'de Buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı Marka AVM'de 13 Temmuz'da kukla gösterisi gerçekleştirilecek.Sur Yapı'nın açıklamasına göre, Türkiye'nin en seçkin markalarını...

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı Marka AVM'de 13 Temmuz'da kukla gösterisi gerçekleştirilecek.Sur Yapı'nın açıklamasına göre, Türkiye'nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, yaz tatilinde çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Alışveriş merkezinin ikinci katında 13 Temmuz'da düzenlenecek kukla gösterisi, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğe 3-14 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Etkinlikte beden dilini kullanmayı öğrenen çocuklar, kukla gösterisiyle bir şeyleri paylaşabilme, ses tonunu doğru kullanabilme, bekleme ve içinden geçenleri doğru aktarabilme yetisi kazanıyor. Çocukların öz güven kazanmasına da önemli katkı sağlayan kukla tiyatrosu, dikkat dağınıklığını engelliyor.
İSTANBUL (AA) - Sur Yapı Marka AVM'de 13 Temmuz'da kukla gösterisi gerçekleştirilecek.Sur Yapı'nın açıklamasına göre, Türkiye'nin en seçkin markalarını...

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı Marka AVM'de 13 Temmuz'da kukla gösterisi gerçekleştirilecek.

Sur Yapı'nın açıklamasına göre, Türkiye'nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, yaz tatilinde çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Alışveriş merkezinin ikinci katında 13 Temmuz'da düzenlenecek kukla gösterisi, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğe 3-14 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek.

Etkinlikte beden dilini kullanmayı öğrenen çocuklar, kukla gösterisiyle bir şeyleri paylaşabilme, ses tonunu doğru kullanabilme, bekleme ve içinden geçenleri doğru aktarabilme yetisi kazanıyor. Çocukların öz güven kazanmasına da önemli katkı sağlayan kukla tiyatrosu, dikkat dağınıklığını engelliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.