pendik escort bayan
ak

Kuğulu Park'ın Sakinlerine Sağlık Taraması

Siyaset 06.11.2018 - 10:53, Güncelleme: 06.11.2018 - 10:53
 

Kuğulu Park'ın Sakinlerine Sağlık Taraması

Kuğulu Park'ın simgesi kuğular, Çankaya Belediyesi görevlileri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi

ANKARA (AA) - Kuğulu Park'ın simgesi olan kuğular, Çankaya Belediyesi görevlilerince sağlık kontrolünden geçirildi.Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerince, Kuğulu Park'taki kuğuların sağlık taramasından geçirildiği bildirildi.Periyodik olarak parklarda bulunan kuğu, kaz ve ördeklerin sağlık taramalarının yapıldığı belirtilen açıklamada, "Halkla iç içe olan hayvanlarımızın, özellikle kuğuların bakımına özel önem veriyoruz. Halkın yoğun sevgisi ve ilgisini çeken bu hayvanlar, parkımızın da simgesi. Yaptığımız sağlık taramalarında rutin kontrollerinin yanı sıra gerekli koruyucu ilaçlarını da veriyoruz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, parkta bulunan 18 ördek, 16 kaz ve 5 kuğunun rutin kontrollerinin yapıldığı, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kuğulu Park'ın simgesi kuğular, Çankaya Belediyesi görevlileri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi

ANKARA (AA) - Kuğulu Park'ın simgesi olan kuğular, Çankaya Belediyesi görevlilerince sağlık kontrolünden geçirildi.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerince, Kuğulu Park'taki kuğuların sağlık taramasından geçirildiği bildirildi.

Periyodik olarak parklarda bulunan kuğu, kaz ve ördeklerin sağlık taramalarının yapıldığı belirtilen açıklamada, "Halkla iç içe olan hayvanlarımızın, özellikle kuğuların bakımına özel önem veriyoruz. Halkın yoğun sevgisi ve ilgisini çeken bu hayvanlar, parkımızın da simgesi. Yaptığımız sağlık taramalarında rutin kontrollerinin yanı sıra gerekli koruyucu ilaçlarını da veriyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, parkta bulunan 18 ördek, 16 kaz ve 5 kuğunun rutin kontrollerinin yapıldığı, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.