pendik escort bayan
ak

Küçükler Basketbol Yarı Final Fikstür Çekimi

24.03.2017 - 20:43, Güncelleme: 24.03.2017 - 20:43
 

Küçükler Basketbol Yarı Final Fikstür Çekimi

ÇANKIRI (AA) - Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Küçükler Bay - Bayan basketbol yarı final müsabakaları için fikstür çekildi....

ÇANKIRI (AA) - Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Küçükler Bay - Bayan basketbol yarı final müsabakaları için fikstür çekildi. Şehit Uhud Kadir Işık Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kura törenine, Türkiye Okul Sporları Federasyon İl Temsilcisi Özgür Altınbilezik, Basketbol İl Temsilcisi Gökhan Çağalayan, teknik ekip ve takım antrenörleri katıldı.Federasyon İl Temsilcisi Özgür Altınbilezik, kura öncesi yaptığı açıklamada, yarı finalde 15 ilden 16 takımın yer alacağını söyledi.Turnuvada 18 hakemin görev alacağını belirten Altınbilezik, maçlar Hasan Fehmi Gökşen ve Orhan Saka spor salonlarında oynanacağını, turnuvada 8 bayan ve 8 erkek olmak üzere toplamda 16 takımın yer alacağını söyledi.Küçük erkek ve bayanlarda gruplarını birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımların çapraz eleme usulü ile eşleşeceğini belirten Altınbilezik, "Çapraz eleme usulü oynanan müsabakalarda galip takımlar Türkiye birinciliğine katılmaya hak kazanacaktır." dedi. Turnuvanın cumartesi günü başlayıp salı günü sona ereceğini ifade eden Altınbilezik, tüm takım antrenörlerine başarılar diledi.Daha sonra fikstür çekimleri gerçekleştirildi.
ÇANKIRI (AA) - Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Küçükler Bay - Bayan basketbol yarı final müsabakaları için fikstür çekildi....

ÇANKIRI (AA) - Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Küçükler Bay - Bayan basketbol yarı final müsabakaları için fikstür çekildi.

Şehit Uhud Kadir Işık Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kura törenine, Türkiye Okul Sporları Federasyon İl Temsilcisi Özgür Altınbilezik, Basketbol İl Temsilcisi Gökhan Çağalayan, teknik ekip ve takım antrenörleri katıldı.

Federasyon İl Temsilcisi Özgür Altınbilezik, kura öncesi yaptığı açıklamada, yarı finalde 15 ilden 16 takımın yer alacağını söyledi.

Turnuvada 18 hakemin görev alacağını belirten Altınbilezik, maçlar Hasan Fehmi Gökşen ve Orhan Saka spor salonlarında oynanacağını, turnuvada 8 bayan ve 8 erkek olmak üzere toplamda 16 takımın yer alacağını söyledi.

Küçük erkek ve bayanlarda gruplarını birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımların çapraz eleme usulü ile eşleşeceğini belirten Altınbilezik, "Çapraz eleme usulü oynanan müsabakalarda galip takımlar Türkiye birinciliğine katılmaya hak kazanacaktır." dedi.

Turnuvanın cumartesi günü başlayıp salı günü sona ereceğini ifade eden Altınbilezik, tüm takım antrenörlerine başarılar diledi.

Daha sonra fikstür çekimleri gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.