pendik escort bayan
ak

"Küçük Dostlar Ambulansı" Bin 252 Can Kurtardı

05.09.2018 - 13:58, Güncelleme: 05.09.2018 - 13:58
 

"Küçük Dostlar Ambulansı" Bin 252 Can Kurtardı

Kayseri'de, Kocasinan Belediyesinin sokak hayvanları için hizmete sunduğu "küçük dostlar ambulansı", bin 252 hayvanın hayata tutunmasını sağladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Kocasinan Belediyesinin hasta ve yaralı sokak hayvanlarının tedavi edilmesi için hizmete sunduğu "küçük dostlar ambulansı", 10 ayda bin 252 hayvana müdahale etti.Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren hayvan ambulansının içinde kedi, kuş kafesi, yandan açılabilen köpek taşıma kafesi, ilk yardım seti ve solunum cihazı gibi donanımlar yer alıyor.Ambulans özellikle otomobillerin çarptığı hayvanlara yapılan kritik müdahaleleriyle dikkati çekiyor. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarları değerlendiren ekipler, hasta veya yaralı hayvanlara olay yerinde müdahale edebildiği gibi, gerek görülenleri de kliniklere ulaştırıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentte ilk olan küçük dostlar ambulans hizmetinin Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti.Tüm canlıların değerli olduğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"Ambulansımızla ilçe genelinde yaralı veya hasta olan sokak hayvanlarını hijyenik ve güvenli bir şekilde kliniğe ulaştırıp, tedavi edilmesini sağlıyoruz. Şimdiye kadar vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine harekete geçen tam donanımlı ambulansımız hasta ve yaralı bin 252 hayvanın canını kurtardı. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."
Kayseri'de, Kocasinan Belediyesinin sokak hayvanları için hizmete sunduğu "küçük dostlar ambulansı", bin 252 hayvanın hayata tutunmasını sağladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Kocasinan Belediyesinin hasta ve yaralı sokak hayvanlarının tedavi edilmesi için hizmete sunduğu "küçük dostlar ambulansı", 10 ayda bin 252 hayvana müdahale etti.

Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren hayvan ambulansının içinde kedi, kuş kafesi, yandan açılabilen köpek taşıma kafesi, ilk yardım seti ve solunum cihazı gibi donanımlar yer alıyor.

Ambulans özellikle otomobillerin çarptığı hayvanlara yapılan kritik müdahaleleriyle dikkati çekiyor. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarları değerlendiren ekipler, hasta veya yaralı hayvanlara olay yerinde müdahale edebildiği gibi, gerek görülenleri de kliniklere ulaştırıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentte ilk olan küçük dostlar ambulans hizmetinin Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti.

Tüm canlıların değerli olduğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Ambulansımızla ilçe genelinde yaralı veya hasta olan sokak hayvanlarını hijyenik ve güvenli bir şekilde kliniğe ulaştırıp, tedavi edilmesini sağlıyoruz. Şimdiye kadar vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine harekete geçen tam donanımlı ambulansımız hasta ve yaralı bin 252 hayvanın canını kurtardı. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.