pendik escort bayan
ak

Küçük Boy Mercan Balığı Satışına Ceza

17.01.2018 - 12:03, Güncelleme: 17.01.2018 - 12:03
 

Küçük Boy Mercan Balığı Satışına Ceza

KONYA (AA) - Konya'da, küçük boy mercan balığı satışı yapan bir alışveriş merkezine suç tekrarı nedeniyle 2 bin 644 liralık idari para cezası kesildi.Alınan...

KONYA (AA) - Konya'da, küçük boy mercan balığı satışı yapan bir alışveriş merkezine suç tekrarı nedeniyle 2 bin 644 liralık idari para cezası kesildi.Alınan bilgiye göre, Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Selçuklu ilçesinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde satışa sunulan balıklar denetim ve kontrolden geçirildi.Yapılan boy ölçümü ve kontrollerde, küçük boyda satıldığı tespit edilen 6 kilogram mercan balığına ekipler tarafından el konuldu. Suç tekrarından dolayı ilgililer hakkında 2 bin 644 liralık idari para cezası uygulandığı öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya'da, küçük boy mercan balığı satışı yapan bir alışveriş merkezine suç tekrarı nedeniyle 2 bin 644 liralık idari para cezası kesildi.Alınan...

KONYA (AA) - Konya'da, küçük boy mercan balığı satışı yapan bir alışveriş merkezine suç tekrarı nedeniyle 2 bin 644 liralık idari para cezası kesildi.

Alınan bilgiye göre, Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Selçuklu ilçesinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde satışa sunulan balıklar denetim ve kontrolden geçirildi.

Yapılan boy ölçümü ve kontrollerde, küçük boyda satıldığı tespit edilen 6 kilogram mercan balığına ekipler tarafından el konuldu.

Suç tekrarından dolayı ilgililer hakkında 2 bin 644 liralık idari para cezası uygulandığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.