pendik escort bayan
ak

Ktso Başkanı Varlı'dan Yeni Yıl Mesajı

29.12.2018 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2018 - 13:03
 

Ktso Başkanı Varlı'dan Yeni Yıl Mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KTSO) Ahmet Varlı, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Varlı, mesajında, getirdikleri ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KTSO) Ahmet Varlı, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Varlı, mesajında, getirdikleri ve götürdükleri, yaşattığı sevinç ve acılarıyla, kazandırdıkları ve kaybettirdikleri ile bir yılı daha bitirip umut ve beklentilerle yeni bir yıla gireceklerini belirtti.Yeni yılın heyecanı içinde olduklarını ve yeni yılın tüm insanlığa sevinç, huzur, barış ve refah getirmesi dileğinde bulunan Varlı, şunları kaydetti:"2019'da ülkemizin ve güzel şehrimizin daha huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması, yaşanan tüm sıkıntıların 2018 yılında kalması iş dünyası olarak hepimizin ortak temennisi. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada KTSO olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edecek, halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Odamız yeni yılda da üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkanlarıyla hizmetlerini sürdürecek."Varlı, 2019 yılının başta tüm insanlığa, ülkemize ve Kırıkkale'ye huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini diledi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KTSO) Ahmet Varlı, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Varlı, mesajında, getirdikleri ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KTSO) Ahmet Varlı, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Varlı, mesajında, getirdikleri ve götürdükleri, yaşattığı sevinç ve acılarıyla, kazandırdıkları ve kaybettirdikleri ile bir yılı daha bitirip umut ve beklentilerle yeni bir yıla gireceklerini belirtti.

Yeni yılın heyecanı içinde olduklarını ve yeni yılın tüm insanlığa sevinç, huzur, barış ve refah getirmesi dileğinde bulunan Varlı, şunları kaydetti:

"2019'da ülkemizin ve güzel şehrimizin daha huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması, yaşanan tüm sıkıntıların 2018 yılında kalması iş dünyası olarak hepimizin ortak temennisi. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada KTSO olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edecek, halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Odamız yeni yılda da üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkanlarıyla hizmetlerini sürdürecek."

Varlı, 2019 yılının başta tüm insanlığa, ülkemize ve Kırıkkale'ye huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.