pendik escort bayan
ak

Kto'da Kimyasal Ve Plastik Sektörü Konuşuldu

11.02.2019 - 14:23, Güncelleme: 11.02.2019 - 14:23
 

Kto'da Kimyasal Ve Plastik Sektörü Konuşuldu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Kayseri Sanayi Odası'nın (KAYSO) kimyasal ve plastik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Kayseri Sanayi Odası'nın (KAYSO) kimyasal ve plastik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik istişare toplantısı yapıldı.KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy başkanlığındaki toplantıya, sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Gülsoy, düzenlenen toplantılarla sektördeki sorunları çözmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti: "Ocak 2019 itibariyle başlayan 'Ücretli Plastik Alışveriş Poşet Uygulaması'nın değerlendirmesini yaparak, kimyasal ve plastik ürünleri sektöründe iştigal eden arkadaşlarımızın bu konudaki sorun ve çözüm önerilerini ilk ağızdan dinleyeceğiz. Sektördeki kardeşlerimizin çevre duyarlılığı ve korunması konusundaki hassasiyetlerini biliyoruz. Getirilen uygulamanın ilgili sektörü olumsuz etkilememesi adına elimizden geleni yapacağız." Programa, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, AK Parti milletvekilleri Mustafa Elitaş ile İsmail Emrah Karayel'in yanı sıra sektör temsilcileri de katıldı.Toplantı, sektör temsilcilerinin yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirmesi ile sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Kayseri Sanayi Odası'nın (KAYSO) kimyasal ve plastik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Kayseri Sanayi Odası'nın (KAYSO) kimyasal ve plastik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik istişare toplantısı yapıldı.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy başkanlığındaki toplantıya, sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Gülsoy, düzenlenen toplantılarla sektördeki sorunları çözmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ocak 2019 itibariyle başlayan 'Ücretli Plastik Alışveriş Poşet Uygulaması'nın değerlendirmesini yaparak, kimyasal ve plastik ürünleri sektöründe iştigal eden arkadaşlarımızın bu konudaki sorun ve çözüm önerilerini ilk ağızdan dinleyeceğiz. Sektördeki kardeşlerimizin çevre duyarlılığı ve korunması konusundaki hassasiyetlerini biliyoruz. Getirilen uygulamanın ilgili sektörü olumsuz etkilememesi adına elimizden geleni yapacağız."

Programa, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, AK Parti milletvekilleri Mustafa Elitaş ile İsmail Emrah Karayel'in yanı sıra sektör temsilcileri de katıldı.

Toplantı, sektör temsilcilerinin yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirmesi ile sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.