pendik escort bayan
ak

Kto'da İş Mahkemeleri Kanunu Semineri

22.11.2017 - 15:43, Güncelleme: 22.11.2017 - 15:43
 

Kto'da İş Mahkemeleri Kanunu Semineri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odasınca (KTO) 24 Kasım Cuma günü İş Mahkemeleri Kanunu Semineri düzenlenecek.KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odasınca (KTO) 24 Kasım Cuma günü İş Mahkemeleri Kanunu Semineri düzenlenecek.KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, işçi ve işveren anlaşmazlıklarının çözümü noktasında, oda olarak üyeleri adına TOBB ve Adalet Bakanlığı nezdinde talep ettikleri yasal değişikliklerin gerçekleştiğini belirtti.Yeni yasanın daha iyi anlaşılması ve uygulanmasına yönelik çalışmalara önem verdiklerini aktaran Hiçyılmaz, 24 Kasım Cuma günü saat 16.00’da gerçekleştirecekleri seminer ile oda üyelerinin bilgilendirilmesini amaçladıklarını kaydetti.Seminer programında KTO hukuk danışmanlarından avukat Can Yılmaz’ın,"İş Mahkemeleri Kanunu" hakkında detaylı bilgi verileceğini ifade eden Hiçyılmaz, oda üyelerini toplantıya davet etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odasınca (KTO) 24 Kasım Cuma günü İş Mahkemeleri Kanunu Semineri düzenlenecek.KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odasınca (KTO) 24 Kasım Cuma günü İş Mahkemeleri Kanunu Semineri düzenlenecek.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, işçi ve işveren anlaşmazlıklarının çözümü noktasında, oda olarak üyeleri adına TOBB ve Adalet Bakanlığı nezdinde talep ettikleri yasal değişikliklerin gerçekleştiğini belirtti.

Yeni yasanın daha iyi anlaşılması ve uygulanmasına yönelik çalışmalara önem verdiklerini aktaran Hiçyılmaz, 24 Kasım Cuma günü saat 16.00’da gerçekleştirecekleri seminer ile oda üyelerinin bilgilendirilmesini amaçladıklarını kaydetti.

Seminer programında KTO hukuk danışmanlarından avukat Can Yılmaz’ın,"İş Mahkemeleri Kanunu" hakkında detaylı bilgi verileceğini ifade eden Hiçyılmaz, oda üyelerini toplantıya davet etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.