pendik escort bayan
ak

Kto Üyeleri İş Makinelerini Kolaylıkla Tescilletebilecek

17.07.2018 - 16:48, Güncelleme: 17.07.2018 - 16:48
 

Kto Üyeleri İş Makinelerini Kolaylıkla Tescilletebilecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerinin iş makinesi tescil işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi için Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerinin iş makinesi tescil işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi için Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile iş birliği protokolü imzaladı. KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, odanın üyelerine sunduğu hizmetler arasında yer alan İş Makineleri Teknik Belgesi Düzenlenmesi işi için Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile iş birliğine gidildi. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, oda olarak üyelerine birçok konuda hizmet verdiklerini, bunlardan birinin de iş makinası tescili olduğunu aktararak, şunları kaydetti: "Bu hizmeti daha iyi şartlarda yerine getirmek adına TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile istişarelerde bulunarak iş makineleri teknik belgesi düzenlenmesine ilişkin protokol imzalanması kararını aldık. Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak, en az maliyetle en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalar yapmaktayız. Bugün imzaladığımız bu protokolde de üyelerimizin çıkarlarını gözeterek hareket ettik. Üyelerimiz için hayırlı olur inşallah."Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı Akif Aksoy da yapılan protokole imza atmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerinin iş makinesi tescil işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi için Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerinin iş makinesi tescil işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi için Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, odanın üyelerine sunduğu hizmetler arasında yer alan İş Makineleri Teknik Belgesi Düzenlenmesi işi için Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile iş birliğine gidildi.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, oda olarak üyelerine birçok konuda hizmet verdiklerini, bunlardan birinin de iş makinası tescili olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Bu hizmeti daha iyi şartlarda yerine getirmek adına TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile istişarelerde bulunarak iş makineleri teknik belgesi düzenlenmesine ilişkin protokol imzalanması kararını aldık. Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak, en az maliyetle en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalar yapmaktayız. Bugün imzaladığımız bu protokolde de üyelerimizin çıkarlarını gözeterek hareket ettik. Üyelerimiz için hayırlı olur inşallah."

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı Akif Aksoy da yapılan protokole imza atmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.