pendik escort bayan
ak

Kto Akreditasyon Denetiminden Başarıyla Geçti

06.12.2016 - 14:28, Güncelleme: 06.12.2016 - 14:28
 

Kto Akreditasyon Denetiminden Başarıyla Geçti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın, (KTO) TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon sistemi denetimlerini başarıyla geçtiği bildirildi.KTO Yönetim Kurulu Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın, (KTO) TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon sistemi denetimlerini başarıyla geçtiği bildirildi.KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, bir hedefi daha gerçekleştirdiklerini ve akreditasyon denetiminden başarıyla geçtiklerini belirterek, Türkiye'de ve dünyada bulunan meslek odalarına örnek olma vizyonlarını gerçekleştirme yolunda önemli bir adım daha attıklarını ifade etti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun bahsettiği gibi beş yıldızlı hizmet veren bir oda konumunu yapılan denetim sonucunda taçlandırdıklarını kaydeden Hiçyılmaz, "Denetimleri gerçekleştiren Türk loydu denetçisi Berker Telek ve denetimlerde gözlemci olarak yer alan TOBB Akreditasyon Kurulu sekreterliğinden Özge Karatepe'ye teşekkür ediyorum. Üyelerimize sunduğumuz hizmetlerimizin hem kaliteli hem de akreditasyon sistemine uygun olduğunu bir kez de onların ağzından duymak bizi memnun etti. Bundan sonraki çalışmalarımızı da aynı duyarlılıkla sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Hiçyılmaz, bu başarıdan dolayı öncelikle çalışanları kutladığını belirterek, şunları kaydetti:"Yönetimin hedeflerinin gerçekleştirilmesi yolunda personelin önemli ve büyük roller üstlendiğini biliyoruz. Görevlerini başarıyla yerine getirmelerinden dolayı her birini ayrı ayrı kutluyorum. Oda organlarında bulunan üyelerimizin de kendi zamanlarından feragat ederek, oda çalışmalarına katkı sağlamaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Odamızın asıl sahibi olan tüm üyelerimize de oda etkinliklerine katılmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın, (KTO) TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon sistemi denetimlerini başarıyla geçtiği bildirildi.KTO Yönetim Kurulu Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası'nın, (KTO) TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon sistemi denetimlerini başarıyla geçtiği bildirildi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, bir hedefi daha gerçekleştirdiklerini ve akreditasyon denetiminden başarıyla geçtiklerini belirterek, Türkiye'de ve dünyada bulunan meslek odalarına örnek olma vizyonlarını gerçekleştirme yolunda önemli bir adım daha attıklarını ifade etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun bahsettiği gibi beş yıldızlı hizmet veren bir oda konumunu yapılan denetim sonucunda taçlandırdıklarını kaydeden Hiçyılmaz, "Denetimleri gerçekleştiren Türk loydu denetçisi Berker Telek ve denetimlerde gözlemci olarak yer alan TOBB Akreditasyon Kurulu sekreterliğinden Özge Karatepe'ye teşekkür ediyorum. Üyelerimize sunduğumuz hizmetlerimizin hem kaliteli hem de akreditasyon sistemine uygun olduğunu bir kez de onların ağzından duymak bizi memnun etti. Bundan sonraki çalışmalarımızı da aynı duyarlılıkla sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Hiçyılmaz, bu başarıdan dolayı öncelikle çalışanları kutladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yönetimin hedeflerinin gerçekleştirilmesi yolunda personelin önemli ve büyük roller üstlendiğini biliyoruz. Görevlerini başarıyla yerine getirmelerinden dolayı her birini ayrı ayrı kutluyorum. Oda organlarında bulunan üyelerimizin de kendi zamanlarından feragat ederek, oda çalışmalarına katkı sağlamaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Odamızın asıl sahibi olan tüm üyelerimize de oda etkinliklerine katılmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.