pendik escort bayan
ak

Ktb Başkanı Ünlü'den İstihdam Seferberliğine Dektek

13.02.2017 - 16:08, Güncelleme: 13.02.2017 - 16:08
 

Ktb Başkanı Ünlü'den İstihdam Seferberliğine Dektek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, istihdam seferberliği çağrısına destek açıklaması...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, istihdam seferberliği çağrısına destek açıklaması yaptı. Ünlü, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin gelişmesi için ekonomik anlamda güçlenmesi gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Ekonomi Şurasında iş dünyasına yaptığı istihdam çağrısına Kayseri Ticaret Borsası olarak tam destek veriyoruz. Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi işsizlik. İş bulamayan vatandaşlarımız aynı zamanda sosyal anlamda da problemler yaşıyor. Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı çok doğru ve yerinde buluyor ve destekliyoruz." ifadelerini kullandı.Ülke için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini kaydeden Ünlü, üyelerine verdiği mesajda şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanımızın her işletmenin bir işçi alması konusundaki talimatını da bütün üyelerimizle paylaşıyoruz. Çünkü işsizliğin düşmesi yönünde sadece bir kişinin değil, herkesin çaba sarf etmesi lazım. İstihdam ne kadar artarsa, işsizlik ne kadar azalırsa bu durum ülkemizin lehine olacaktır. Ülkemize katkı sağlamak boynumuzun borcu. Biz işverenler bu konuda üzerimize düşenleri güçlü bir Türkiye için yerine getirmeliyiz. Üyelerimize etkin bir şekilde, bu konunun önemini bir kez daha anlatacak, bilgilendirecek, cesaretlendireceğiz. Her türlü desteği, çabayı da göstereceğiz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, istihdam seferberliği çağrısına destek açıklaması...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, istihdam seferberliği çağrısına destek açıklaması yaptı.

Ünlü, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin gelişmesi için ekonomik anlamda güçlenmesi gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Ekonomi Şurasında iş dünyasına yaptığı istihdam çağrısına Kayseri Ticaret Borsası olarak tam destek veriyoruz. Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi işsizlik. İş bulamayan vatandaşlarımız aynı zamanda sosyal anlamda da problemler yaşıyor. Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı çok doğru ve yerinde buluyor ve destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ülke için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini kaydeden Ünlü, üyelerine verdiği mesajda şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın her işletmenin bir işçi alması konusundaki talimatını da bütün üyelerimizle paylaşıyoruz. Çünkü işsizliğin düşmesi yönünde sadece bir kişinin değil, herkesin çaba sarf etmesi lazım. İstihdam ne kadar artarsa, işsizlik ne kadar azalırsa bu durum ülkemizin lehine olacaktır. Ülkemize katkı sağlamak boynumuzun borcu. Biz işverenler bu konuda üzerimize düşenleri güçlü bir Türkiye için yerine getirmeliyiz. Üyelerimize etkin bir şekilde, bu konunun önemini bir kez daha anlatacak, bilgilendirecek, cesaretlendireceğiz. Her türlü desteği, çabayı da göstereceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.