pendik escort bayan
ak

Ktb, Ankara'da Sucuk Ekmek Dağıttı

26.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 26.05.2017 - 15:13
 

Ktb, Ankara'da Sucuk Ekmek Dağıttı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda 3 bin sucuk ekmek dağıttı.KTB Başkanı Şaban...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda 3 bin sucuk ekmek dağıttı.KTB Başkanı Şaban Ünlü, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde yapılan genel kurul öncesinde Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen davetlilere sucuk ekmek ikramında bulunduklarını bildirdi.Kayseri'nin en büyük marka değerlerinden olan sucuğu binlerce insana tanıtma fırsatı bulduklarını ifade eden Ünlü, genel kurulun yapıldığı salonun bahçesinde kurdukları stantta 3 bin sucuk ekmek dağıttıklarını ve davetlilere Kayseri sucuğunu tanıttıklarını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda 3 bin sucuk ekmek dağıttı.KTB Başkanı Şaban...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda 3 bin sucuk ekmek dağıttı.

KTB Başkanı Şaban Ünlü, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde yapılan genel kurul öncesinde Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen davetlilere sucuk ekmek ikramında bulunduklarını bildirdi.

Kayseri'nin en büyük marka değerlerinden olan sucuğu binlerce insana tanıtma fırsatı bulduklarını ifade eden Ünlü, genel kurulun yapıldığı salonun bahçesinde kurdukları stantta 3 bin sucuk ekmek dağıttıklarını ve davetlilere Kayseri sucuğunu tanıttıklarını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.