pendik escort bayan
ak

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Tunç, Suşehri'nde

21.10.2016 - 15:48, Güncelleme: 21.10.2016 - 15:48
 

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Tunç, Suşehri'nde

SİVAS (AA) - Kredi Yurtlar Kurumu Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.Tunç, Suşehri ilçesinde bulunan Kredi Yurtlar...

SİVAS (AA) - Kredi Yurtlar Kurumu Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.Tunç, Suşehri ilçesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürlüğüne ziyaret ederek, yurt müdürü Göksal Soylu'dan bilgi aldı.Daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret eden Tunç ve beraberindekiler, ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Suşehri Belediye Başkanı Yüksel de, İlçeye yeni bir yurt yapılması için girişimlerinin devam ettiğini söyledi.
SİVAS (AA) - Kredi Yurtlar Kurumu Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.Tunç, Suşehri ilçesinde bulunan Kredi Yurtlar...

SİVAS (AA) - Kredi Yurtlar Kurumu Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Tunç, Suşehri ilçesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürlüğüne ziyaret ederek, yurt müdürü Göksal Soylu'dan bilgi aldı.

Daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret eden Tunç ve beraberindekiler, ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Suşehri Belediye Başkanı Yüksel de, İlçeye yeni bir yurt yapılması için girişimlerinin devam ettiğini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.