pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Koyulhisar'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı

09.01.2017 - 15:58, Güncelleme: 09.01.2017 - 15:58
 

Koyulhisar'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı

SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere odun yardımında bulundu. Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, yaptığı yazılı...

SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere odun yardımında bulundu. Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede ihtiyaç sahibi 29 aile ile TOKİ, Tuğladağı, Elvesi, Yazıtala ve Bökebağı camilerine odun yardımı yaptıklarını belirtti. Vatandaşların yaz kış her daim yanlarında olduklarını aktaran Epsileli, "Çetin geçen kış aylarında belediyemiz imkanları dahilinde vatandaşlarımızın odun ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geçen yılda vatandaşlarımıza destek olmuştuk. Bu yıl da bu uygulamayı devam ettirdik. Belediye sizlerin belediyesi. Bizler sizlere hizmet için buradayız ve her türlü yardıma gücümüzün yettiği kadarı ile hazırız." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere odun yardımında bulundu. Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, yaptığı yazılı...

SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere odun yardımında bulundu.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede ihtiyaç sahibi 29 aile ile TOKİ, Tuğladağı, Elvesi, Yazıtala ve Bökebağı camilerine odun yardımı yaptıklarını belirtti.

Vatandaşların yaz kış her daim yanlarında olduklarını aktaran Epsileli, "Çetin geçen kış aylarında belediyemiz imkanları dahilinde vatandaşlarımızın odun ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geçen yılda vatandaşlarımıza destek olmuştuk. Bu yıl da bu uygulamayı devam ettirdik. Belediye sizlerin belediyesi. Bizler sizlere hizmet için buradayız ve her türlü yardıma gücümüzün yettiği kadarı ile hazırız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.