pendik escort bayan
ak

Koyulhisar'da Heyelan

15.10.2018 - 17:33, Güncelleme: 15.10.2018 - 17:33
 

Koyulhisar'da Heyelan

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, heyelan sonucu özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinin su alma kanalının bir bölümü kullanılmaz hale...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, heyelan sonucu özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinin su alma kanalının bir bölümü kullanılmaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Koyulhisar'da özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinin su alma kanalının da bulunduğu Orta Mahalle Eminler Sokak'ta heyelan meydana geldi.Heyelan sonucu, su alma kanalının bir bölümü yıkıldı.Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şirket yetkilileri, heyelan ihtimaline karşı kanala su vermediklerini ifade ederek, tahrip olan kanalın kısa sürede yapılacağını söylediler." dedi. Epsileli, bölgede heyelandan kaynaklı başkaca herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, heyelan sonucu özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinin su alma kanalının bir bölümü kullanılmaz hale...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, heyelan sonucu özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinin su alma kanalının bir bölümü kullanılmaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Koyulhisar'da özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinin su alma kanalının da bulunduğu Orta Mahalle Eminler Sokak'ta heyelan meydana geldi.

Heyelan sonucu, su alma kanalının bir bölümü yıkıldı.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şirket yetkilileri, heyelan ihtimaline karşı kanala su vermediklerini ifade ederek, tahrip olan kanalın kısa sürede yapılacağını söylediler." dedi.

Epsileli, bölgede heyelandan kaynaklı başkaca herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.