pendik escort bayan
ak

Koyulhisar'a Güneş Enerji Santrali Kurulacak

09.01.2017 - 16:53, Güncelleme: 09.01.2017 - 16:53
 

Koyulhisar'a Güneş Enerji Santrali Kurulacak

SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, ilçeye güneş enerji santrali kurmayı planladıklarını belirtti. Epsileli yaptığı yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, ilçeye güneş enerji santrali kurmayı planladıklarını belirtti. Epsileli yaptığı yazılı açıklamada, Aşağıkale Mahallesi'nde kurmayı planladıkları güneş enerji santralinin senelik 450 bin kilovat elektrik enerjisi üreteceğini belirterek, "Enerjiyi bin 200 güneş paneliyle üretmeyi planlıyoruz." ifadesini kullandı. Kurulması düşünülen santralden üretilecek elektrikle belediyenin elektrik giderlerini düşürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Epsleli, “Kurulacak bu tesisten üretilen elektrik, ilçe aydınlatması, kum ocağı, belediye sosyal tesisleri ve belediye hizmet binasında kullanılacak. Daha güçlü bir belediye olarak ilçemize daha iyi hizmet etme fırsatını da bulacağız. Projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.
SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, ilçeye güneş enerji santrali kurmayı planladıklarını belirtti. Epsileli yaptığı yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, ilçeye güneş enerji santrali kurmayı planladıklarını belirtti.

Epsileli yaptığı yazılı açıklamada, Aşağıkale Mahallesi'nde kurmayı planladıkları güneş enerji santralinin senelik 450 bin kilovat elektrik enerjisi üreteceğini belirterek, "Enerjiyi bin 200 güneş paneliyle üretmeyi planlıyoruz." ifadesini kullandı.

Kurulması düşünülen santralden üretilecek elektrikle belediyenin elektrik giderlerini düşürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Epsleli, “Kurulacak bu tesisten üretilen elektrik, ilçe aydınlatması, kum ocağı, belediye sosyal tesisleri ve belediye hizmet binasında kullanılacak. Daha güçlü bir belediye olarak ilçemize daha iyi hizmet etme fırsatını da bulacağız. Projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.