pendik escort bayan
ak

Koyulhisar Ve Suşehri'nde Sonbahar

29.10.2017 - 14:38, Güncelleme: 29.10.2017 - 14:38
 

Koyulhisar Ve Suşehri'nde Sonbahar

SİVAS (AA) - Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde sonbahar mevsiminin gelmesiyle doğada renk cümbüşü oluşmaya başladı.Suşehri ile Zara ilçesi arasında...

SİVAS (AA) - Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde sonbahar mevsiminin gelmesiyle doğada renk cümbüşü oluşmaya başladı.Suşehri ile Zara ilçesi arasında yer alan 2 bin 10 rakımlı Geminbeli Geçidi bölgesindeki ağaçlar, sonbaharın gelişiyle renklendi. Özellikle sonbahar dönemlerinde fotoğraf tutkunlarının öncelikli çekim mekanları arasında yer alan Geminbeli Geçidi, meraklıları için görsel ziyafet sunuyor. Koyulhisar ilçesine bağlı Iğdır Ormanları olarak da bilinen, çam ağaçlarıyla kaplı Tekke Deresi mevkisinde de renk cümbüşü yaşanıyor.
SİVAS (AA) - Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde sonbahar mevsiminin gelmesiyle doğada renk cümbüşü oluşmaya başladı.Suşehri ile Zara ilçesi arasında...

SİVAS (AA) - Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde sonbahar mevsiminin gelmesiyle doğada renk cümbüşü oluşmaya başladı.

Suşehri ile Zara ilçesi arasında yer alan 2 bin 10 rakımlı Geminbeli Geçidi bölgesindeki ağaçlar, sonbaharın gelişiyle renklendi. Özellikle sonbahar dönemlerinde fotoğraf tutkunlarının öncelikli çekim mekanları arasında yer alan Geminbeli Geçidi, meraklıları için görsel ziyafet sunuyor.

Koyulhisar ilçesine bağlı Iğdır Ormanları olarak da bilinen, çam ağaçlarıyla kaplı Tekke Deresi mevkisinde de renk cümbüşü yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.