pendik escort bayan
ak

Köylüler Mehmetçik İçin Dua Etti

09.02.2018 - 18:38, Güncelleme: 09.02.2018 - 18:38
 

Köylüler Mehmetçik İçin Dua Etti

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesine bağlı Ağılcık köylüleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua etti. Köylü...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesine bağlı Ağılcık köylüleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua etti. Köylü kadınlar Türk ordusunun Zeytin Dalı Harekatı'nda başarılı olması için 3 günde 25 hatim indirip, Fetih Suresi'ni okudu. İndirilen hatmin duasını yapan köylüler, duygusal anlar yaşadı. Köyün muhtarı İsmail Doğan, askerlere her namaz sonrasında da dua ettiklerini söyledi. Doğan, Türk ordusunun muzaffer olacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesine bağlı Ağılcık köylüleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua etti. Köylü...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesine bağlı Ağılcık köylüleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua etti.

Köylü kadınlar Türk ordusunun Zeytin Dalı Harekatı'nda başarılı olması için 3 günde 25 hatim indirip, Fetih Suresi'ni okudu.

İndirilen hatmin duasını yapan köylüler, duygusal anlar yaşadı.

Köyün muhtarı İsmail Doğan, askerlere her namaz sonrasında da dua ettiklerini söyledi.

Doğan, Türk ordusunun muzaffer olacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.