pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

05.05.2017 - 18:43, Güncelleme: 05.05.2017 - 18:43
 

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2017 yılı mayıs dönemi olağan birlik meclis toplantısı ve birlik üye seçimi yapıldı.İl...

SİVAS (AA) - Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2017 yılı mayıs dönemi olağan birlik meclis toplantısı ve birlik üye seçimi yapıldı.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Genel Meclis Salonu'nda yapılan toplantı, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Mehmet Nebi Kaya koordinesinde gerçekleştirildi.Sivas Valisi Davut Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, "Önceki toplantımızda bizlerden talep edilen 2 kepçe alındı ve bu sene hizmet verecek. Yine bu sene ilk defa Başbakanımızın KÖYDES projesine ilaveten verdiği parayla, köylerimize sıcak asfalt yapılacak. Sıcak asfalt dökümüne merkezin grup yollarından başlanarak devamı sağlanacak. Yine bu sene ilk defa nüfusu büyük olan 14 tane köyümüze halı saha yapmayı planlıyoruz ve onun ihalesini de inşallah bu ay içerisinde gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.Kaya ise, köylerin talepleri doğrultusunda acil ihtiyaçların giderilmeye çalışıldığını aktardı.Kaya, "Birliğimizin 2016 yılında yaptığı işlerin genel değerlendirmesi ile birlik encümen üyelerinin seçimini yapacağız. Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, ülkemizde en çok iş yapan ve harcama yapan birliktir diyebiliriz. Birliğimiz, hem köylerimize hizmet götürüyor hem de İl Özel İdaresinin yapacağı işlerde koordineli bir çalışma yürütüyor. Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz, her yıl hizmetlerini artırarak çalışmalarına devam ediyor." şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerinin seçimi yapıldı.Seçim sonuçlarına göre, Merkez İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Yılmaz ve Fikret Ünsal ile merkez köy muhtarlardan Yeniboğazkesen Köyü Muhtarı Hasan Uslu ve Kulyusuf Köyü Muhtarı Hüseyin Batal birlik encümen üyeliğine seçildi.Toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, merkez il genel meclisi üyeleri ve köy muhtarlar katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2017 yılı mayıs dönemi olağan birlik meclis toplantısı ve birlik üye seçimi yapıldı.İl...

SİVAS (AA) - Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2017 yılı mayıs dönemi olağan birlik meclis toplantısı ve birlik üye seçimi yapıldı.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Genel Meclis Salonu'nda yapılan toplantı, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Mehmet Nebi Kaya koordinesinde gerçekleştirildi.

Sivas Valisi Davut Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, "Önceki toplantımızda bizlerden talep edilen 2 kepçe alındı ve bu sene hizmet verecek. Yine bu sene ilk defa Başbakanımızın KÖYDES projesine ilaveten verdiği parayla, köylerimize sıcak asfalt yapılacak. Sıcak asfalt dökümüne merkezin grup yollarından başlanarak devamı sağlanacak. Yine bu sene ilk defa nüfusu büyük olan 14 tane köyümüze halı saha yapmayı planlıyoruz ve onun ihalesini de inşallah bu ay içerisinde gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaya ise, köylerin talepleri doğrultusunda acil ihtiyaçların giderilmeye çalışıldığını aktardı.

Kaya, "Birliğimizin 2016 yılında yaptığı işlerin genel değerlendirmesi ile birlik encümen üyelerinin seçimini yapacağız. Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, ülkemizde en çok iş yapan ve harcama yapan birliktir diyebiliriz. Birliğimiz, hem köylerimize hizmet götürüyor hem de İl Özel İdaresinin yapacağı işlerde koordineli bir çalışma yürütüyor. Sivas Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz, her yıl hizmetlerini artırarak çalışmalarına devam ediyor." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerinin seçimi yapıldı.

Seçim sonuçlarına göre, Merkez İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Yılmaz ve Fikret Ünsal ile merkez köy muhtarlardan Yeniboğazkesen Köyü Muhtarı Hasan Uslu ve Kulyusuf Köyü Muhtarı Hüseyin Batal birlik encümen üyeliğine seçildi.

Toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, merkez il genel meclisi üyeleri ve köy muhtarlar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.