pendik escort bayan
ak

Köylerde Altyapı Çalışması Tamamlanıyor

28.12.2017 - 13:28, Güncelleme: 28.12.2017 - 13:28
 

Köylerde Altyapı Çalışması Tamamlanıyor

YOZGAT (AA) – Sorgun ilçesinde köylerin altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

YOZGAT (AA) – Sorgun ilçesinde köylerin altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylerde yaşam kalitesini artırmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Köylerin altyapı çalışmalarının bir bir tamamlandığını aktaran Altınpınar, "İlçemize bağlı köylerimizde içme suyu ve yol konusunda bir sorunumuz kalmadı. 74 köyümüzden 70'inin kanalizasyon şebekesi tamamlandı. Kalan 4 köyümüzün kanalizasyon eksiğini de gelecek yıl tamamlayacağız." dedi. Altınpınar, köy içi yollarda da kilit parka çalışması başlattıklarını ifade ederek, "Köylerimizi yaşanabilir modern hale getiriyoruz. Çocuklarımız için parklar kuruluyor. Şehirde verilen hizmetlerin köylerde de verilmesi için çalışıyoruz." diye konuştu.
YOZGAT (AA) – Sorgun ilçesinde köylerin altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

YOZGAT (AA) – Sorgun ilçesinde köylerin altyapı çalışmaları tamamlanıyor.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylerde yaşam kalitesini artırmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Köylerin altyapı çalışmalarının bir bir tamamlandığını aktaran Altınpınar, "İlçemize bağlı köylerimizde içme suyu ve yol konusunda bir sorunumuz kalmadı. 74 köyümüzden 70'inin kanalizasyon şebekesi tamamlandı. Kalan 4 köyümüzün kanalizasyon eksiğini de gelecek yıl tamamlayacağız." dedi.

Altınpınar, köy içi yollarda da kilit parka çalışması başlattıklarını ifade ederek, "Köylerimizi yaşanabilir modern hale getiriyoruz. Çocuklarımız için parklar kuruluyor. Şehirde verilen hizmetlerin köylerde de verilmesi için çalışıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.