pendik escort bayan
ak

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Vali Barut Başkanlığında Gerçekleştirildi

30.09.2015 - 20:14, Güncelleme: 30.09.2015 - 20:14
 

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Vali Barut Başkanlığında Gerçekleştirildi

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Altyapı Çalışmalarını Değerlendirdi.

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu 2015 yılı eylül ayı değerlendirme toplantısı Sivas valisi Âlim Barut başkanlığında gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi encümen salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, ilçe kaymakamları, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık, Sağlık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile İdaremiz birim amirleri ve teknik personeller katıldı. Merkez ve ilçelerde yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda, Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi'nin önemine değinen Barut, 2015 yılı KÖYDES kapsamında var olan işlerin yüzde 90’nın tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Kırsal altyapıyla ilgili sorunların çözümlenmesi noktasında önemli çalışmalar yapıldığını dile getiren Vali Barut, "İşlerimizin geri kalan kısmı ise inşaat sezonu sona ermeden kısa sürede tamamlanacak” dedi. İnşaat sezonunun kısa olması nedeniyle devam eden işlerin ve ek programa alınan KÖYDES projelerinin yıl içerisinde tamamlanması gerektiğini ifade eden Barut, kullanılmayan veya artan ödeneklerle ilgili program değişikliklerinin ivedilikle yapılacağını dile getirdi. İçme suyu kaynaklarından tasarruf sağlamak için İl Özel İdaresi tarafından uygulamaya konulan su sayacı takılması projesinin pilot uygulamasına merkez ilçe köylerinde başlandığına dikkat çeken Vali Barut, vatandaşların projeye hassasiyet göstermelerini istedi. Barut, "KÖYDES kapsamında yapılan ve yapılacak olan köy içi parke işlerinde köyün tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde planlama yapılacak, kısmi kilitli parke işi yapılmayacaktır. Diğer yandan tamamlanan KÖYDES projelerinin sayısal ölçümleri yapılarak coğrafi bilgi sistemine veri girişleri sağlanacaktır." ifadelerini kullandı. - Sivas
KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Altyapı Çalışmalarını Değerlendirdi.

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu 2015 yılı eylül ayı değerlendirme toplantısı Sivas valisi Âlim Barut başkanlığında gerçekleştirildi.

 

İl Özel İdaresi encümen salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, ilçe kaymakamları, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık, Sağlık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile İdaremiz birim amirleri ve teknik personeller katıldı.

 

Merkez ve ilçelerde yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda, Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi'nin önemine değinen Barut, 2015 yılı KÖYDES kapsamında var olan işlerin yüzde 90’nın tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Kırsal altyapıyla ilgili sorunların çözümlenmesi noktasında önemli çalışmalar yapıldığını dile getiren Vali Barut, "İşlerimizin geri kalan kısmı ise inşaat sezonu sona ermeden kısa sürede tamamlanacak” dedi. İnşaat sezonunun kısa olması nedeniyle devam eden işlerin ve ek programa alınan KÖYDES projelerinin yıl içerisinde tamamlanması gerektiğini ifade eden Barut, kullanılmayan veya artan ödeneklerle ilgili program değişikliklerinin ivedilikle yapılacağını dile getirdi.

 

İçme suyu kaynaklarından tasarruf sağlamak için İl Özel İdaresi tarafından uygulamaya konulan su sayacı takılması projesinin pilot uygulamasına merkez ilçe köylerinde başlandığına dikkat çeken Vali Barut, vatandaşların projeye hassasiyet göstermelerini istedi. Barut, "KÖYDES kapsamında yapılan ve yapılacak olan köy içi parke işlerinde köyün tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde planlama yapılacak, kısmi kilitli parke işi yapılmayacaktır. Diğer yandan tamamlanan KÖYDES projelerinin sayısal ölçümleri yapılarak coğrafi bilgi sistemine veri girişleri sağlanacaktır." ifadelerini kullandı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.