pendik escort bayan
ak

Köyden Mahalleye!

04.11.2014 - 16:35, Güncelleme: 04.11.2014 - 16:35
 

Köyden Mahalleye!

Serinyayla köyünde Deliilyas Beldesine katılmak için referandum yapıldı. Referandum sonucunda Serinyayla Köylüleri büyük çoğunlukla evet dedi.

Serinyayla köyünde Deliilyas Beldesine katılmak için referandum yapıldı. Referandum sonucunda Serinyayla Köylüleri büyük çoğunlukla evet dedi. Hükümetin beldeleri köye dönüştürme çabalarına  karşı direnen  ve çalışmalar yapan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut  konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “ 2012 yılındaki kapatılma sürecinden son anda Yassıpınar Köyünü beldemize bağlayarak kurtulmuştuk.” dedi.  Türkiye’de o süreçte kapatılmaktan kurtulan tek belediyenin    Deliilyas  olduğunu hatırlatan Başkan Akbulut, “2012 yılında 14 nüfusla belediyemizi kurtardık. Bir daha böyle bir riskle karşılaşmamak için  görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı yoğunlaştırdık” şeklinde konuştu. Başkan Akbulut, referandumda büyük bir çoğunlukla evet diyen  Serinyayla halkına teşekkür ederek , birleşmenin  Serinyayla ve Deliilyas  için hayırlı olacağına inandığını söyledi. - ALTINYAYLA / DELİİLYAS
Serinyayla köyünde Deliilyas Beldesine katılmak için referandum yapıldı. Referandum sonucunda Serinyayla Köylüleri büyük çoğunlukla evet dedi.

Serinyayla köyünde Deliilyas Beldesine katılmak için referandum yapıldı. Referandum sonucunda Serinyayla Köylüleri büyük çoğunlukla evet dedi.


Hükümetin beldeleri köye dönüştürme çabalarına  karşı direnen  ve çalışmalar yapan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut  konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “ 2012 yılındaki kapatılma sürecinden son anda Yassıpınar Köyünü beldemize bağlayarak kurtulmuştuk.” dedi.


 Türkiye’de o süreçte kapatılmaktan kurtulan tek belediyenin    Deliilyas  olduğunu hatırlatan Başkan Akbulut, “2012 yılında 14 nüfusla belediyemizi kurtardık. Bir daha böyle bir riskle karşılaşmamak için  görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı yoğunlaştırdık” şeklinde konuştu.


Başkan Akbulut, referandumda büyük bir çoğunlukla evet diyen  Serinyayla halkına teşekkür ederek , birleşmenin  Serinyayla ve Deliilyas  için hayırlı olacağına inandığını söyledi. - ALTINYAYLA / DELİİLYAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.