pendik escort bayan
ak

Köyde Köpeğin Saldırısıyla Yaralandı, Şikayetçi Oldu

30.09.2015 - 19:42, Güncelleme: 30.09.2015 - 19:42
 

Köyde Köpeğin Saldırısıyla Yaralandı, Şikayetçi Oldu

Sivas'ta komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan 60 yaşındaki Cemil Demirel elinden yaralandı.

Sivas'ta komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan 60 yaşındaki Cemil Demirel elinden yaralandı. Tedaviye alınan Demirel, köpek sahibinden şikayetçi oldu. Olay, sabah 06.30 sıralarında merkeze bağlı Yanalak köyünde meydana geldi. Köyde çiftçilikle uğraşan Cemil Demirel, evinden çıkmak istedi. Kapıyı açan Demirel, karşısında komşusu Servet Elmas'ın kangal kırması cinsi köpeğini gördü. Demirel'in kapıda olduğunu gören köpek birden saldırdı. Yerde bir müddet köpek ile boğuşan Demirel, kendisini eve atarak kapıyı kapattı. Bağrışmalar üzerine eve gelen komşuları da köpeği bahçeden uzaklaştıramadı. Köpeğin sahibi Elmas, güçlükle köpeği bahçeden çıkardı. Köpeğin saldırısı nedeniyle elinde ciddi yaralar oluşan Demirel, komşularının arabası ile Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Demirel'e kuduz ihtimaline karşılık iğne vuruldu. Demirel'in baş parmağını oynatamadığı öğrenildi. Demirel, hastanede yapılan tedavinin ardından jandarmaya giderek, saldırıya uğradığı köpek ve sahibi Servet Elmas'tan şikayetçi oldu. Hayvanseverler yüzünden köpeğe müdahale etmediğini söyleyen Cemil Demirel, "Köpeğe birşey yapsam hayvanseverler eleştiri yapıyor. Ben de birşey yapamadım. Eve girmesem köpek beni parçalayacaktı. Eve girdim de canımı zor kurtardım. Komşu zor yetişti, ama yine de sahibi geldi zor götürdü. Sahibinden de köpekten de şikayetçiyim" dedi. - Sivas
Sivas'ta komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan 60 yaşındaki Cemil Demirel elinden yaralandı.

Sivas'ta komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan 60 yaşındaki Cemil Demirel elinden yaralandı. Tedaviye alınan Demirel, köpek sahibinden şikayetçi oldu.

 

Olay, sabah 06.30 sıralarında merkeze bağlı Yanalak köyünde meydana geldi. Köyde çiftçilikle uğraşan Cemil Demirel, evinden çıkmak istedi. Kapıyı açan Demirel, karşısında komşusu Servet Elmas'ın kangal kırması cinsi köpeğini gördü. Demirel'in kapıda olduğunu gören köpek birden saldırdı. Yerde bir müddet köpek ile boğuşan Demirel, kendisini eve atarak kapıyı kapattı. Bağrışmalar üzerine eve gelen komşuları da köpeği bahçeden uzaklaştıramadı. Köpeğin sahibi Elmas, güçlükle köpeği bahçeden çıkardı. Köpeğin saldırısı nedeniyle elinde ciddi yaralar oluşan Demirel, komşularının arabası ile Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Demirel'e kuduz ihtimaline karşılık iğne vuruldu. Demirel'in baş parmağını oynatamadığı öğrenildi.

 

Demirel, hastanede yapılan tedavinin ardından jandarmaya giderek, saldırıya uğradığı köpek ve sahibi Servet Elmas'tan şikayetçi oldu.

 

Hayvanseverler yüzünden köpeğe müdahale etmediğini söyleyen Cemil Demirel, "Köpeğe birşey yapsam hayvanseverler eleştiri yapıyor. Ben de birşey yapamadım. Eve girmesem köpek beni parçalayacaktı. Eve girdim de canımı zor kurtardım. Komşu zor yetişti, ama yine de sahibi geldi zor götürdü. Sahibinden de köpekten de şikayetçiyim" dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.