pendik escort bayan
ak

Köy Yollarında Bakım Çalışmaları Sürüyor

22.08.2017 - 14:08, Güncelleme: 22.08.2017 - 14:08
 

Köy Yollarında Bakım Çalışmaları Sürüyor

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen köy yollarında genişletme ve bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.Sorgun...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen köy yollarında genişletme ve bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl planlamaya alınan köy yollarındaki sürdürülen alt yapı bakım çalışmaların kış mevsimi gelmeden tamamlanacağını söyledi.Ekiplerin şu anda Akoluk ve Aşağı Karahacılı köylerinde çalışma yaptıklarını ifade eden Altınpınar, "Bu köylerimizin yolları hem dar, hem de bozulmuş durumdaydı. Bir yandan alt yapı, bir yandan da genişletme ve bakım, onarım çalışmaları yapılıyor. 9 kilometre uzunluğundaki bu yolun yapımı önümüzdeki günlerde tamamlanacak." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen köy yollarında genişletme ve bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.Sorgun...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen köy yollarında genişletme ve bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl planlamaya alınan köy yollarındaki sürdürülen alt yapı bakım çalışmaların kış mevsimi gelmeden tamamlanacağını söyledi.

Ekiplerin şu anda Akoluk ve Aşağı Karahacılı köylerinde çalışma yaptıklarını ifade eden Altınpınar, "Bu köylerimizin yolları hem dar, hem de bozulmuş durumdaydı. Bir yandan alt yapı, bir yandan da genişletme ve bakım, onarım çalışmaları yapılıyor. 9 kilometre uzunluğundaki bu yolun yapımı önümüzdeki günlerde tamamlanacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.