pendik escort bayan
ak

Köy Yolları Sıcak Asfaltla Kaplanacak

25.05.2017 - 18:28, Güncelleme: 25.05.2017 - 18:28
 

Köy Yolları Sıcak Asfaltla Kaplanacak

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanacağını söyledi. Sorgun ilçesine bağlı Akoluk - Çavuşköyü grup yolu...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanacağını söyledi. Sorgun ilçesine bağlı Akoluk - Çavuşköyü grup yolu yapım çalışmalarını inceleyen Vali Yurtnaç, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar köy yollarının genellikle zift üzeri mıcır serilerek yapıldığını anımsatarak, "Bu yollar, üzerinden bir kış geçtikten sonra bozuluyor ve kullanılmaz hale geliyor. Biz Yozgat genelinde köylerimizin yollarını sıcak asfalt yapmak için girişimlere başladık. İl özel İdaremize ai,t saatte 80 ton sıcak asfalt üretimi yapan tesisimize ek olarak saatte 240 ton sıcak asfalt üreten bir tesis daha kurduk. Araç trafiği yoğun ve nüfusu fazla olan köylerimizden başlayarak tüm köylerimizin yollarını sıcak asfaltla buluşturacağız." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanacağını söyledi. Sorgun ilçesine bağlı Akoluk - Çavuşköyü grup yolu...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanacağını söyledi.

Sorgun ilçesine bağlı Akoluk - Çavuşköyü grup yolu yapım çalışmalarını inceleyen Vali Yurtnaç, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar köy yollarının genellikle zift üzeri mıcır serilerek yapıldığını anımsatarak, "Bu yollar, üzerinden bir kış geçtikten sonra bozuluyor ve kullanılmaz hale geliyor. Biz Yozgat genelinde köylerimizin yollarını sıcak asfalt yapmak için girişimlere başladık. İl özel İdaremize ai,t saatte 80 ton sıcak asfalt üretimi yapan tesisimize ek olarak saatte 240 ton sıcak asfalt üreten bir tesis daha kurduk. Araç trafiği yoğun ve nüfusu fazla olan köylerimizden başlayarak tüm köylerimizin yollarını sıcak asfaltla buluşturacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.