pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Köy Yolları Sıcak Asfalt İle Kaplanıyor

10.05.2018 - 10:13, Güncelleme: 10.05.2018 - 10:13
 

Köy Yolları Sıcak Asfalt İle Kaplanıyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Özel İdaresi tarafından başlatılan yol çalışmalarını inceledi.Akdağmadeni ilçesine bağlı Hacıfakılı-Kırlar...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Özel İdaresi tarafından başlatılan yol çalışmalarını inceledi.Akdağmadeni ilçesine bağlı Hacıfakılı-Kırlar ve Çaypınar grup köy yollarında başlayan sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Vali Yurtnaç, tüm köy yollarını sıcak asfaltla buluşturmak için hedef koyduklarını söyledi.Geçen yıl özel idare bünyesine 240 tonluk bir asfalt plenti kurduklarını hatırlatan Yurtnaç, şöyle konuştu:"Mevcutta 80 tonluk tesisimizle birlikte saatte 320 ton BSK sıcak asfalt üretebiliyoruz. Önceki sezon Doğankent-Sarıkaya arasında 8 kilometrelik gurup yolunu sıcak asfaltla buluşturmuştuk. Sezonun açılması ile birlikte çalışmalarımız başladı. Hacıfakılı-Kırlar ve Çaypınar gurup yolunu da sıcak asfaltla buluşturuyoruz."Yurtnaç, vatandaşların artık standardı yüksek ve kaliteli yollardan köylerine gidip geleceklerini anlatarak, "Nasıl ki şehirlerimizin, ilçelerimizin yol standardı yüksek ise köylerimizin yol standardı da yüksek ve kaliteli olacak. Nüfusu fazla, trafiği yoğun olan köylerimizden devam ederek tüm köylerimiz sıcak asfalta kavuşmuş olacak." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Özel İdaresi tarafından başlatılan yol çalışmalarını inceledi.Akdağmadeni ilçesine bağlı Hacıfakılı-Kırlar...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Özel İdaresi tarafından başlatılan yol çalışmalarını inceledi.

Akdağmadeni ilçesine bağlı Hacıfakılı-Kırlar ve Çaypınar grup köy yollarında başlayan sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Vali Yurtnaç, tüm köy yollarını sıcak asfaltla buluşturmak için hedef koyduklarını söyledi.

Geçen yıl özel idare bünyesine 240 tonluk bir asfalt plenti kurduklarını hatırlatan Yurtnaç, şöyle konuştu:

"Mevcutta 80 tonluk tesisimizle birlikte saatte 320 ton BSK sıcak asfalt üretebiliyoruz. Önceki sezon Doğankent-Sarıkaya arasında 8 kilometrelik gurup yolunu sıcak asfaltla buluşturmuştuk. Sezonun açılması ile birlikte çalışmalarımız başladı. Hacıfakılı-Kırlar ve Çaypınar gurup yolunu da sıcak asfaltla buluşturuyoruz."

Yurtnaç, vatandaşların artık standardı yüksek ve kaliteli yollardan köylerine gidip geleceklerini anlatarak, "Nasıl ki şehirlerimizin, ilçelerimizin yol standardı yüksek ise köylerimizin yol standardı da yüksek ve kaliteli olacak. Nüfusu fazla, trafiği yoğun olan köylerimizden devam ederek tüm köylerimiz sıcak asfalta kavuşmuş olacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.