pendik escort bayan
ak

Köy Okulunda Bilim Fuarı

26.05.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.05.2017 - 10:13
 

Köy Okulunda Bilim Fuarı

SİVAS (AA) - Si̇vas merkeze bağlı Gaziköy Ortaokulu'nda, "Başınıza Bir Sürü İcat Çıkardık" sloganıyla bilim fuarı düzenlendi.TÜBİTAK tarafından...

SİVAS (AA) - Si̇vas merkeze bağlı Gaziköy Ortaokulu'nda, "Başınıza Bir Sürü İcat Çıkardık" sloganıyla bilim fuarı düzenlendi.TÜBİTAK tarafından desteklenen "4006 Bilim Fuarı"nda, Türkçe, matematik, fen ve sosyal bilimleri içerisinde barındıran 20 farklı proje yer aldı. Yöresel kıyafetler giyen öğrenciler, fuara gelen davetlileri halk oyunlarıyla karşıladı.Okulun Müdürü Aydın Yılmaz, köylerinde ilk defa böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.Fuarın, öğrencilerin hayal güçlerini ortaya çıkarma ve bilimsel çalışmalara katılım sağlama açısından önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, katkı sağlayanlara teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Si̇vas merkeze bağlı Gaziköy Ortaokulu'nda, "Başınıza Bir Sürü İcat Çıkardık" sloganıyla bilim fuarı düzenlendi.TÜBİTAK tarafından...

SİVAS (AA) - Si̇vas merkeze bağlı Gaziköy Ortaokulu'nda, "Başınıza Bir Sürü İcat Çıkardık" sloganıyla bilim fuarı düzenlendi.

TÜBİTAK tarafından desteklenen "4006 Bilim Fuarı"nda, Türkçe, matematik, fen ve sosyal bilimleri içerisinde barındıran 20 farklı proje yer aldı.

Yöresel kıyafetler giyen öğrenciler, fuara gelen davetlileri halk oyunlarıyla karşıladı.

Okulun Müdürü Aydın Yılmaz, köylerinde ilk defa böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.

Fuarın, öğrencilerin hayal güçlerini ortaya çıkarma ve bilimsel çalışmalara katılım sağlama açısından önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.