pendik escort bayan
ak

Köy çocukları 'Sivas'ın yıldızı parlıyor' projesinde buluştu

04.02.2016 - 17:09, Güncelleme: 04.02.2016 - 17:09
 

Köy çocukları 'Sivas'ın yıldızı parlıyor' projesinde buluştu

SİVAS'ta 2 sezondur faaliyet gösteren Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde, "Sivas'ın Yıldızları Parlıyor" adlı projenin tanıtım toplantısı...

SİVAS'ta 2 sezondur faaliyet gösteren Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde, "Sivas'ın Yıldızları Parlıyor" adlı projenin tanıtım toplantısı yapıldıi. Proje kapsamında köylerden seçilen 330 çocuğa kayak eğitimi veriliyor.Sivas İl Özel İdaresi, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Özel İdare Spor Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kayak İl Temsilciliğinin birlikte yürüttükleri "Sivas'ın yıldızları parlıyor" projesi kapsamında Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde çok sayıda öğrenciye kayak eğitimi veriliyor. Proje kapsamında 11 köydeki 7-17 yaş arasındaki okul başarısı ve vücut direnci yüksek olan öğrencilerden seçilen 330 çocuk, merkezde uzmanlar gözetiminde kayak eğitimi alıyor. Kayak eğitimi alan çocuklardan Türkiye'yi uluslararası alanda temsil ederek sporcular yetiştirilmesi planlanıyor.Proje hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, "Bu bölgenin insanları herşeyi hak ediyor. Sivas'ta herşeyi hakediyor. Burada eğitim programları düzenleyeceğiz. Başlattığımız proje kapsamında öncelikle ve özellikle mağdur ve sosyal anlamda dezavantajlı olan bu bölgeden başlayalım dedik. Bu sene 330 öğrencimizle startımızı verdik. Bu yılın en anlamlı projesinin "Sivas'ın yıldızları parlıyor" projesi olduğunu düşünüyorum bu projenin devamlılığını sağlayacağız. Bundan sonra en büyük hedefimiz eğitim, tanıtım ve bu projeye sahip çıkmak olacaktır" dedi. Toplantı sonrası İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan proje bünyesinde eğitim alan öğrencilerle birlikte kayak yaptı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta 2 sezondur faaliyet gösteren Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde, "Sivas'ın Yıldızları Parlıyor" adlı projenin tanıtım toplantısı...

SİVAS'ta 2 sezondur faaliyet gösteren Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde, "Sivas'ın Yıldızları Parlıyor" adlı projenin tanıtım toplantısı yapıldıi. Proje kapsamında köylerden seçilen 330 çocuğa kayak eğitimi veriliyor.

Sivas İl Özel İdaresi, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Özel İdare Spor Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kayak İl Temsilciliğinin birlikte yürüttükleri "Sivas'ın yıldızları parlıyor" projesi kapsamında Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde çok sayıda öğrenciye kayak eğitimi veriliyor. Proje kapsamında 11 köydeki 7-17 yaş arasındaki okul başarısı ve vücut direnci yüksek olan öğrencilerden seçilen 330 çocuk, merkezde uzmanlar gözetiminde kayak eğitimi alıyor. Kayak eğitimi alan çocuklardan Türkiye'yi uluslararası alanda temsil ederek sporcular yetiştirilmesi planlanıyor.

Proje hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, "Bu bölgenin insanları herşeyi hak ediyor. Sivas'ta herşeyi hakediyor. Burada eğitim programları düzenleyeceğiz. Başlattığımız proje kapsamında öncelikle ve özellikle mağdur ve sosyal anlamda dezavantajlı olan bu bölgeden başlayalım dedik. Bu sene 330 öğrencimizle startımızı verdik. Bu yılın en anlamlı projesinin "Sivas'ın yıldızları parlıyor" projesi olduğunu düşünüyorum bu projenin devamlılığını sağlayacağız. Bundan sonra en büyük hedefimiz eğitim, tanıtım ve bu projeye sahip çıkmak olacaktır" dedi. Toplantı sonrası İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan proje bünyesinde eğitim alan öğrencilerle birlikte kayak yaptı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.