pendik escort bayan
ak

Kosgeb Desteğiyle Patron Oldular

18.04.2018 - 13:43, Güncelleme: 18.04.2018 - 13:43
 

Kosgeb Desteğiyle Patron Oldular

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de girişimci kadınlar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de girişimci kadınlar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle kendi işlerinin patronu oldu.AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri, girişimci kadınları ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.Yalçın ve ekibi, güzellik sektöründe işletme sahibi olan Çiğdem Kayser, Nefes Ercan ve Eda Bağcı'yı işletmelerinde ziyaret etti. Kadınların her alanda ön planda olması gerektiğini ifade eden Yalçın, "Kadınlarımızın azmederek girişimci olmaları takdir edilecek bir davranış. İnşallah işleri çok daha iyi olur. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum." ifadesini kullandı. Girişimci kadınlar da ziyaretlerinden dolayı Yalçın'a teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de girişimci kadınlar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de girişimci kadınlar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle kendi işlerinin patronu oldu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri, girişimci kadınları ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yalçın ve ekibi, güzellik sektöründe işletme sahibi olan Çiğdem Kayser, Nefes Ercan ve Eda Bağcı'yı işletmelerinde ziyaret etti. Kadınların her alanda ön planda olması gerektiğini ifade eden Yalçın, "Kadınlarımızın azmederek girişimci olmaları takdir edilecek bir davranış. İnşallah işleri çok daha iyi olur. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum." ifadesini kullandı.

Girişimci kadınlar da ziyaretlerinden dolayı Yalçın'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.