pendik escort bayan
ak

"Koşabiliyorken Koş" Etkinliği

28.04.2018 - 12:38, Güncelleme: 28.04.2018 - 12:38
 

"Koşabiliyorken Koş" Etkinliği

Ankara'nın Akyurt ilçesindeki etkinlikte bir araya gelen öğrenci, öğretmen ve sporcular yürüyüş yaptı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesindeki etkinlikte bir araya gelen öğrenci, öğretmen ve sporcular "Koşabiliyorsan Koş" etkinliği kapsamında yürüyüş yaptı.Akyurt Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizesindeki etkinlik kapsamında, ilçedeki Kültür Park'tan Şehir Stadı'na kadar yapılan yürüyüşe, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yurtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Işık katıldı.Katılımcılar, yürüyüşün ardından çeşitli sportif faaliyetler yaptı.Eski futbolcu olan Belediye Başkanı Ayantaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçelerinde spor yapılabilecek alanların çoğaldığını belirterek, "Geçmişte saha bulamazken artık spor salonları, futbol sahaları, tribünler ve halı sahalar ile okçuluk, tekvando, judo ve badminton faaliyetlerinin yapıldığı bir ilçede yaşıyoruz." dedi.Sporun önemine işaret eden Ayantaş, "Gençken spora ihtiyacımız yok, yaşlanınca da zaten yapamayız diyerek spordan uzak duruyoruz. Sporu yaşam biçimi haline getirirsek daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü olacağımıza inanıyorum. Spor kötü alışkanlıklardan da uzak tutar." diye konuştu.Etkinlikte, katılımcılar masa tenisi ve futbol oynadı, ayrıca tekvando gösterisi sunuldu. Ayantaş da katılımcılar ile futbol oynadı.
Ankara'nın Akyurt ilçesindeki etkinlikte bir araya gelen öğrenci, öğretmen ve sporcular yürüyüş yaptı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesindeki etkinlikte bir araya gelen öğrenci, öğretmen ve sporcular "Koşabiliyorsan Koş" etkinliği kapsamında yürüyüş yaptı.

Akyurt Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizesindeki etkinlik kapsamında, ilçedeki Kültür Park'tan Şehir Stadı'na kadar yapılan yürüyüşe, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yurtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Işık katıldı.

Katılımcılar, yürüyüşün ardından çeşitli sportif faaliyetler yaptı.

Eski futbolcu olan Belediye Başkanı Ayantaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçelerinde spor yapılabilecek alanların çoğaldığını belirterek, "Geçmişte saha bulamazken artık spor salonları, futbol sahaları, tribünler ve halı sahalar ile okçuluk, tekvando, judo ve badminton faaliyetlerinin yapıldığı bir ilçede yaşıyoruz." dedi.

Sporun önemine işaret eden Ayantaş, "Gençken spora ihtiyacımız yok, yaşlanınca da zaten yapamayız diyerek spordan uzak duruyoruz. Sporu yaşam biçimi haline getirirsek daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü olacağımıza inanıyorum. Spor kötü alışkanlıklardan da uzak tutar." diye konuştu.

Etkinlikte, katılımcılar masa tenisi ve futbol oynadı, ayrıca tekvando gösterisi sunuldu. Ayantaş da katılımcılar ile futbol oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.