pendik escort bayan
ak

Körfez Ülkeleri İş Adamlarından Konya Çıkarması

16.05.2017 - 21:03, Güncelleme: 16.05.2017 - 21:03
 

Körfez Ülkeleri İş Adamlarından Konya Çıkarması

Körfez ülkelerinden 100'den fazla iş adamı ve yatırımcı, yenilenebilir enerji ve sanayi konusundaki programa katılmak için Konya'ya gitti

CİDDE (AA) - Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) öncülüğünde Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası iş birliği ile düzenlenen program kapsamında Körfez ülkelerinden 100'den fazla iş adamı ve yatırımcı Konya'ya gitti.Program hakkında AA muhabirine açıklama yapan TYDTA Körfez ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, "Konya'nın enerji ve sanayi alanlarındaki teknolojilerini Körfez ülkeleri yatırımcısı ile buluşturmak için iş adamlarını Konya'ya davet ettik. Beklediğimizden daha fazla katılım oldu. Şu ana kadar 100'den fazla iş adamı programa katılmak için Konya'ya gitti. Sayının daha fazla artmasını bekliyoruz." dedi.Göksu, "Bu organizasyon ile Türkiye'nin sanayi ve yenilenebilir enerji alanlarındaki yeniliklerini ve özellikle güneş enerjisi alanındaki teknolojilerini Körfez ülkelerine tanıtmak istiyoruz. Konya orta ve küçük ölçekte sanayi alanlarında çok önemli bir yerde. Bundan dolayı iş adamlarını 4 günlük program kapsamında Konya'da misafir ediyoruz." diye konuştu.Konya'nın 9 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile sanayi ve yenilenebilir enerji alanında önemli bir kent olduğunu ifade eden Göksu, "Bu bölgelerdeki sanayici ile Körfez ülkeleri sanayicilerini tanıştırarak aralarındaki ticareti arttırmak ve daha sonra bu ticari ilişkileri yatırımlara dönüştürmek için bu etkinliği düzenliyoruz. Bugün başlayan ve 4 gün sürecek programa katılmak için şimdiye kadar 100'den fazla İş adamı Konya'ya ulaştı. Katılım talebi beklediğimizden daha iyi." dedi.Etkinlik kapsamında Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası'ında Konyalı iş adamları ile konuk iş adamları arasında iş görüşmeleri yapılacak.
Körfez ülkelerinden 100'den fazla iş adamı ve yatırımcı, yenilenebilir enerji ve sanayi konusundaki programa katılmak için Konya'ya gitti

CİDDE (AA) - Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) öncülüğünde Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası iş birliği ile düzenlenen program kapsamında Körfez ülkelerinden 100'den fazla iş adamı ve yatırımcı Konya'ya gitti.

Program hakkında AA muhabirine açıklama yapan TYDTA Körfez ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, "Konya'nın enerji ve sanayi alanlarındaki teknolojilerini Körfez ülkeleri yatırımcısı ile buluşturmak için iş adamlarını Konya'ya davet ettik. Beklediğimizden daha fazla katılım oldu. Şu ana kadar 100'den fazla iş adamı programa katılmak için Konya'ya gitti. Sayının daha fazla artmasını bekliyoruz." dedi.

Göksu, "Bu organizasyon ile Türkiye'nin sanayi ve yenilenebilir enerji alanlarındaki yeniliklerini ve özellikle güneş enerjisi alanındaki teknolojilerini Körfez ülkelerine tanıtmak istiyoruz. Konya orta ve küçük ölçekte sanayi alanlarında çok önemli bir yerde. Bundan dolayı iş adamlarını 4 günlük program kapsamında Konya'da misafir ediyoruz." diye konuştu.

Konya'nın 9 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile sanayi ve yenilenebilir enerji alanında önemli bir kent olduğunu ifade eden Göksu, "Bu bölgelerdeki sanayici ile Körfez ülkeleri sanayicilerini tanıştırarak aralarındaki ticareti arttırmak ve daha sonra bu ticari ilişkileri yatırımlara dönüştürmek için bu etkinliği düzenliyoruz. Bugün başlayan ve 4 gün sürecek programa katılmak için şimdiye kadar 100'den fazla İş adamı Konya'ya ulaştı. Katılım talebi beklediğimizden daha iyi." dedi.

Etkinlik kapsamında Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası'ında Konyalı iş adamları ile konuk iş adamları arasında iş görüşmeleri yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.