pendik escort bayan
ak

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

23.05.2017 - 15:34, Güncelleme: 23.05.2017 - 15:34
 

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Hafik ilçesinde hayatını kaybeden Kore gazisi 86 yaşındaki İsmail Gölbaş, toprağa verildi.

(AA) - Hafik ilçesinde hayatını kaybeden Kore gazisi 86 yaşındaki İsmail Gölbaş, toprağa verildi. Tedavi gördüğü İzmir’de hayatını kaybeden 7 çocuk babası Gölbaş için Beydili köyünde tören düzenlendi.Gölbaş, Beydili Köyü Cem ve Kültür Evi bahçesinde düzenlenen törenin ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törene Gölbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hafik kaymakamı İdris Arslan, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Mehmet Kip, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ömer Ebabil,  Hafik İlçe Jandarma Komutan Vekili Aydın Yağlı ve vatandaşlar katıldı. 
Hafik ilçesinde hayatını kaybeden Kore gazisi 86 yaşındaki İsmail Gölbaş, toprağa verildi.

(AA) - Hafik ilçesinde hayatını kaybeden Kore gazisi 86 yaşındaki İsmail Gölbaş, toprağa verildi. 

Tedavi gördüğü İzmir’de hayatını kaybeden 7 çocuk babası Gölbaş için Beydili köyünde tören düzenlendi.

Gölbaş, Beydili Köyü Cem ve Kültür Evi bahçesinde düzenlenen törenin ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 

Törene Gölbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hafik kaymakamı İdris Arslan, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Mehmet Kip, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ömer Ebabil,  Hafik İlçe Jandarma Komutan Vekili Aydın Yağlı ve vatandaşlar katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.