pendik escort bayan
ak

Kore Gazisi Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

17.01.2017 - 13:43, Güncelleme: 17.01.2017 - 13:43
 

Kore Gazisi Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 85 yaşında yaşamını yitiren Kore Gazisi İsmail Çağlar'ın cenazesi toprağa verildi.Tedavi gördüğü Çankırı Devlet Hastanesi'nde...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 85 yaşında yaşamını yitiren Kore Gazisi İsmail Çağlar'ın cenazesi toprağa verildi.Tedavi gördüğü Çankırı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Çağlar için Ahmet Yesevi Camisi'nde tören düzenlendi.Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında cenaze aracına konulan Çağlar'ın naaşı, daha sonra Sarıbaba Mezarlığı'nda defnedildi.Cenazeye Çağlar'ın yakınlarının yanı sıra Çankırı Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, Garnizon Komutanı İstihbarat Kurmay Albay Abdullah Dede, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Altıntaş, Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke ile vatandaşlar katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 85 yaşında yaşamını yitiren Kore Gazisi İsmail Çağlar'ın cenazesi toprağa verildi.Tedavi gördüğü Çankırı Devlet Hastanesi'nde...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 85 yaşında yaşamını yitiren Kore Gazisi İsmail Çağlar'ın cenazesi toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Çankırı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Çağlar için Ahmet Yesevi Camisi'nde tören düzenlendi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında cenaze aracına konulan Çağlar'ın naaşı, daha sonra Sarıbaba Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye Çağlar'ın yakınlarının yanı sıra Çankırı Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, Garnizon Komutanı İstihbarat Kurmay Albay Abdullah Dede, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Altıntaş, Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.