pendik escort bayan
ak

Köpek, açlıktan ölmek üzereyken bulundu

20.10.2017 - 16:34, Güncelleme: 20.10.2017 - 16:34
 

Köpek, açlıktan ölmek üzereyken bulundu

SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde açlıktan ölmek üzereyken bir hayvansever tarafından çöplükte bulunan köpek, bakımları yapılarak yaşama döndürüldü.

SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde açlıktan ölmek üzereyken bir hayvansever tarafından çöplükte bulunan köpek, bakımları yapılarak yaşama döndürüldü. Sivas'tan Şarkışla ilçesinde Tolga Erdem, ilçe çöplüğünde ölmek üzere olan kangal kırması cinsi köpeği gördü. İlçe merkezine giden Erdem, Şarkışla Belediyesi'nden yardım istedi.Çöplüğe gelen belediye ekipleri ölmek üzere olan köpeği alıp ilk müdahalesini yaptıktan sonra Sivas'a özel bir veteriner kliniğine bıraktı. Köpeğin bakımlarını yapan Veteriner Hekim Atilla Dulkadir, köpeğin kendilerine geldiğinde durumunun çok kötü olduğunu belirterek, "Aşırı derecede su kaybı vardı. Geceden beri sıvı takviyesi yapıldı. Durum gayet iyi. Nabız, solunum gibi bulguları yerine geldi. Diğer köpekler tarafından oldukça hırpalanmış. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar var. Köpeğin bu hale düşmesinin sebebi açlık. Sağolsun hayvansever bir arkadaş buldu, bize getirdi. Gece misafir ettik. Kene, bit, pire gibi hayvanlar ciddi zararlar vermiş. Durumu şu an iyi. Sabah yemek yedi ve su içti" dedi. Veteriner Dulkadir, köpeğin iyileştirildikten sonra isteyen olursa sahiplendireceklerini, aksi takdirde hayvan barınağına yönlendireceklerini söyledi.  DHA
SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde açlıktan ölmek üzereyken bir hayvansever tarafından çöplükte bulunan köpek, bakımları yapılarak yaşama döndürüldü.

SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde açlıktan ölmek üzereyken bir hayvansever tarafından çöplükte bulunan köpek, bakımları yapılarak yaşama döndürüldü.

 

Sivas'tan Şarkışla ilçesinde Tolga Erdem, ilçe çöplüğünde ölmek üzere olan kangal kırması cinsi köpeği gördü. İlçe merkezine giden Erdem, Şarkışla Belediyesi'nden yardım istedi.

Çöplüğe gelen belediye ekipleri ölmek üzere olan köpeği alıp ilk müdahalesini yaptıktan sonra Sivas'a özel bir veteriner kliniğine bıraktı. Köpeğin bakımlarını yapan Veteriner Hekim Atilla Dulkadir, köpeğin kendilerine geldiğinde durumunun çok kötü olduğunu belirterek, "Aşırı derecede su kaybı vardı. Geceden beri sıvı takviyesi yapıldı.

 

Durum gayet iyi. Nabız, solunum gibi bulguları yerine geldi. Diğer köpekler tarafından oldukça hırpalanmış. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar var. Köpeğin bu hale düşmesinin sebebi açlık. Sağolsun hayvansever bir arkadaş buldu, bize getirdi. Gece misafir ettik. Kene, bit, pire gibi hayvanlar ciddi zararlar vermiş. Durumu şu an iyi. Sabah yemek yedi ve su içti" dedi. Veteriner Dulkadir, köpeğin iyileştirildikten sonra isteyen olursa sahiplendireceklerini, aksi takdirde hayvan barınağına yönlendireceklerini söyledi. 

--10090891.jpeg

 --10090889.jpeg

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.