pendik escort bayan
ak

Köpeğine Çarpan Kişinin Cep Telefonunu Gasbeden Sanığa 8 Yıl Hapis

25.05.2017 - 17:03, Güncelleme: 25.05.2017 - 17:03
 

Köpeğine Çarpan Kişinin Cep Telefonunu Gasbeden Sanığa 8 Yıl Hapis

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de otomobili ile köpeğine çarparak yaralanmasına neden olan kişinin, cep telefonunu ve parasını gasbeden sanığa 8 yıl 4 ay hapis...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de otomobili ile köpeğine çarparak yaralanmasına neden olan kişinin, cep telefonunu ve parasını gasbeden sanığa 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık F.Ç. ve avukatı katıldı. Müşteki E.A ise duruşmaya gelmedi. F.Ç. savunmasında, köpeğine çarparak yaralanmasına neden olan E.A'yı gasbettiği iddiasının doğru olmadığını, silahının bulunmadığını ileri sürdü. Mahkeme heyeti, "nitelikli yağma" suçundan F.Ç'ye 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi.E.A, Eskişehir Bağları bölgesinde otomobille gezdiği sırada F.Ç'nin köpeğine çarparak yaralanmasına neden olmuştu. Köpeği veterinere götürmeyi teklif eden F.Ç, otomobiliyle kendisini takip eden E.A'yı bir sokakta durdurarak veteriner parasını kendisine vermesini istemişti. F.Ç, isteğini kabul etmeyen E.A'yı silahla tehdit ederek cep telefonunu ve 200 lirasını almıştı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de otomobili ile köpeğine çarparak yaralanmasına neden olan kişinin, cep telefonunu ve parasını gasbeden sanığa 8 yıl 4 ay hapis...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de otomobili ile köpeğine çarparak yaralanmasına neden olan kişinin, cep telefonunu ve parasını gasbeden sanığa 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık F.Ç. ve avukatı katıldı. Müşteki E.A ise duruşmaya gelmedi.

F.Ç. savunmasında, köpeğine çarparak yaralanmasına neden olan E.A'yı gasbettiği iddiasının doğru olmadığını, silahının bulunmadığını ileri sürdü.

Mahkeme heyeti, "nitelikli yağma" suçundan F.Ç'ye 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

E.A, Eskişehir Bağları bölgesinde otomobille gezdiği sırada F.Ç'nin köpeğine çarparak yaralanmasına neden olmuştu. Köpeği veterinere götürmeyi teklif eden F.Ç, otomobiliyle kendisini takip eden E.A'yı bir sokakta durdurarak veteriner parasını kendisine vermesini istemişti. F.Ç, isteğini kabul etmeyen E.A'yı silahla tehdit ederek cep telefonunu ve 200 lirasını almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.