pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Köpeği otomobile bağlayıp koşturan iki kardeşe para cezası

07.03.2018 - 16:48, Güncelleme: 07.03.2018 - 16:48
 

Köpeği otomobile bağlayıp koşturan iki kardeşe para cezası

SİVAS'ta kardeşiyle birlikte, kendilerine ait köpeği dikiz aynasına bağladıkları tasmayla hareket halindeki otomobilin yanında koşturan sürücü K.G.'ye...

SİVAS'ta kardeşiyle birlikte, kendilerine ait köpeği dikiz aynasına bağladıkları tasmayla hareket halindeki otomobilin yanında koşturan sürücü K.G.'ye trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesi ile 108 lira para cezası uygulandı. İki kardeşe "hayvana eziyet" suçundan da ceza verileceği öğrenildi.Olay, önceki akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Bir köpeğin, hareket halindeki otomobilin dikiz aynasına tasmasından bağlanarak koşturulduğu görüldü. Caddede köpeği bu halde yaklaşık 2 kilometre koşturan sürücü daha sonra gözden kayboldu. Köpeğin bağlı olduğu otomobili takip eden arkadaki araçta bulunanlar, bu anları cep telefonu ile kaydedip, polise ihbarda bulundu.İhbarla harekete geçen İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, plakadan yola çıkarak aracı kullanan K.G. ve yanındaki kardeşi O.G.'ye ulaştı. Köpeğin iki kardeşe ait olduğu belirlenirken, polis ekipleri, trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesi ile sürücü K.G.'ye 108 lira para cezası uyguladı. Ayrıca, Sivas Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'nün de kardeşlere "hayvana eziyet" suçundan ceza vereceği öğrenildi. Dikiz aynasına bağlanarak koşturulan köpeğin ise kardeşlerden alınıp, Sivas Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim edileceği belirtildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta kardeşiyle birlikte, kendilerine ait köpeği dikiz aynasına bağladıkları tasmayla hareket halindeki otomobilin yanında koşturan sürücü K.G.'ye...

SİVAS'ta kardeşiyle birlikte, kendilerine ait köpeği dikiz aynasına bağladıkları tasmayla hareket halindeki otomobilin yanında koşturan sürücü K.G.'ye trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesi ile 108 lira para cezası uygulandı. İki kardeşe "hayvana eziyet" suçundan da ceza verileceği öğrenildi.

Olay, önceki akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Bir köpeğin, hareket halindeki otomobilin dikiz aynasına tasmasından bağlanarak koşturulduğu görüldü. Caddede köpeği bu halde yaklaşık 2 kilometre koşturan sürücü daha sonra gözden kayboldu. Köpeğin bağlı olduğu otomobili takip eden arkadaki araçta bulunanlar, bu anları cep telefonu ile kaydedip, polise ihbarda bulundu.

İhbarla harekete geçen İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, plakadan yola çıkarak aracı kullanan K.G. ve yanındaki kardeşi O.G.'ye ulaştı. Köpeğin iki kardeşe ait olduğu belirlenirken, polis ekipleri, trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesi ile sürücü K.G.'ye 108 lira para cezası uyguladı. Ayrıca, Sivas Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'nün de kardeşlere "hayvana eziyet" suçundan ceza vereceği öğrenildi. Dikiz aynasına bağlanarak koşturulan köpeğin ise kardeşlerden alınıp, Sivas Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Köpeği otomobile bağlayıp koşturan iki kardeşe para cezası

Köpeği otomobile bağlayıp koşturan iki kardeşe para cezası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.