pendik escort bayan
ak

Köpeğe Çarpan Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı

03.11.2017 - 22:53, Güncelleme: 03.11.2017 - 22:53
 

Köpeğe Çarpan Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 4 Yaralı

Ereğli ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı.Kaza Ereğli-Ayrancı karayolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Hızlı tren hattı yapımında çalışan işçilerin bulunduğu Emrah Ulusan (31) yönetimindeki 06 AED 998 plakalı otomobil, Ereğli istikametine seyir halindeyken, Ereğli-Ayrancı karayolunun 17. kilometresinde yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra şarampole devrildi. Kazada, araçta bulunan Deniz Dönmez (38) hayatını kaybederken, sürücü Emrah Ulusan ile Hasan Tahsin Boz, Yahya Duru ve Yunus Çakır yaralandı. İlçedeki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Yahya Duru, şehir merkezindeki başka bir hastaneye sevk edildi.
Ereğli ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza Ereğli-Ayrancı karayolunun 17. kilometresinde meydana geldi.

Hızlı tren hattı yapımında çalışan işçilerin bulunduğu Emrah Ulusan (31) yönetimindeki 06 AED 998 plakalı otomobil, Ereğli istikametine seyir halindeyken, Ereğli-Ayrancı karayolunun 17. kilometresinde yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra şarampole devrildi.

Kazada, araçta bulunan Deniz Dönmez (38) hayatını kaybederken, sürücü Emrah Ulusan ile Hasan Tahsin Boz, Yahya Duru ve Yunus Çakır yaralandı.

İlçedeki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Yahya Duru, şehir merkezindeki başka bir hastaneye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.