pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kop, Ahi Evran Üniversitesinin Projesini Destekleyecek

24.11.2017 - 17:13, Güncelleme: 24.11.2017 - 17:13
 

Kop, Ahi Evran Üniversitesinin Projesini Destekleyecek

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin "Vermikompost üretim ve kullanımının yaygınlaştırılması" amacıyla hazırladığı projenin...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin "Vermikompost üretim ve kullanımının yaygınlaştırılması" amacıyla hazırladığı projenin Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresince desteklenmeye değer bulunduğu bildirildi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Kırşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde "Vermikompost Üretimini ve Kullanımını Öğretiyor, Toprağımıza ve Ekonomimize Can Katıyoruz" projesi hazırlanarak KOP'a müracaat edildiği belirtildi.Bu proje ile vermikompost üretiminin yapılma aşamaları ve kullanım şekli bölgemizdeki çiftçilere ve kırsalda yaşayan bölge halkına öğretilmesi ve benimsetilmesinin hedeflendiği aktarılan açıklamada, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi ve proje lideri Yrd. Doç. Fevziye Şüheda Hepşen Türkay, proje ekibinden Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kan ve Yrd. Doç. Dr. Arzu Kan ile proje ortağı Kırşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin ve proje ekibinin Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret ettiği dile getirildi.Açıklamada, heyetin KOP'tan destek alan ve 14 katılımcıya da vermikompost üretimine başlayabilecekleri solucan sistemleri, portatif seralar, solucanlar ve ekipmanlarının dağıtılacağı proje ile ilgili Rektör Karakaya'ya bilgi verdiği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin "Vermikompost üretim ve kullanımının yaygınlaştırılması" amacıyla hazırladığı projenin...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin "Vermikompost üretim ve kullanımının yaygınlaştırılması" amacıyla hazırladığı projenin Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresince desteklenmeye değer bulunduğu bildirildi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Kırşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde "Vermikompost Üretimini ve Kullanımını Öğretiyor, Toprağımıza ve Ekonomimize Can Katıyoruz" projesi hazırlanarak KOP'a müracaat edildiği belirtildi.

Bu proje ile vermikompost üretiminin yapılma aşamaları ve kullanım şekli bölgemizdeki çiftçilere ve kırsalda yaşayan bölge halkına öğretilmesi ve benimsetilmesinin hedeflendiği aktarılan açıklamada, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi ve proje lideri Yrd. Doç. Fevziye Şüheda Hepşen Türkay, proje ekibinden Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kan ve Yrd. Doç. Dr. Arzu Kan ile proje ortağı Kırşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin ve proje ekibinin Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret ettiği dile getirildi.

Açıklamada, heyetin KOP'tan destek alan ve 14 katılımcıya da vermikompost üretimine başlayabilecekleri solucan sistemleri, portatif seralar, solucanlar ve ekipmanlarının dağıtılacağı proje ile ilgili Rektör Karakaya'ya bilgi verdiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.