pendik escort bayan
ak

Konyaspor'dan "Teşekkür" Açıklaması

14.05.2018 - 17:08, Güncelleme: 14.05.2018 - 17:08
 

Konyaspor'dan "Teşekkür" Açıklaması

- Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu açıklamasından: - "2017-2018 sezonunun bitmesine bir hafta kala Süper Lig’de yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz"- "Yönetim Kurulu olarak, kulübümüzün önümüzdeki sezonlarda tarihi başarılarını tekrar edebilmesi v

KONYA (AA) - Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulunun, yeşil-beyazlı futbol takımının Süper Lig'de kalmayı garantilemesiyle ilgili yayımladığı mesajda "2017-2018 sezonunun bitmesine bir hafta kala Süper Lig’de yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." ifadeleri kullanıldı. Spor Toto Süper Lig'de dün Osmanlıspor'un Beşiktaş'a 3-2 mağlup olmasıyla Atiker Konyaspor, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala Süper Lig'de kalmayı garantiledi. Yeşil-beyazlı ekip, 25. hafta öncesinde göreve getirilen teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde 9 haftada topladığı 15 puanla ligde kaldı. Konyaspor, Yalçın döneminde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, kulübün internet sitesinden, teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcular, taraftarlar ve yerel yöneticilere yönelik teşekkür mesajı yayımladı. "2017-2018 sezonunun bitmesine bir hafta kala Süper Lig'de yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." ifadesine yer verilen mesajda, "Öte yandan, Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu olarak, kulübümüzün önümüzdeki sezonlarda tarihi başarılarını tekrar edebilmesi ve bir kez daha ilklere imza atabilmesi için en kısa sürede yeniden yapılanmayla ilgili gereken kararı alacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz." denildi.
- Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu açıklamasından: - "2017-2018 sezonunun bitmesine bir hafta kala Süper Lig’de yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz"- "Yönetim Kurulu olarak, kulübümüzün önümüzdeki sezonlarda tarihi başarılarını tekrar edebilmesi v


KONYA (AA) - Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulunun, yeşil-beyazlı futbol takımının Süper Lig'de kalmayı garantilemesiyle ilgili yayımladığı mesajda "2017-2018 sezonunun bitmesine bir hafta kala Süper Lig’de yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Spor Toto Süper Lig'de dün Osmanlıspor'un Beşiktaş'a 3-2 mağlup olmasıyla Atiker Konyaspor, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala Süper Lig'de kalmayı garantiledi. Yeşil-beyazlı ekip, 25. hafta öncesinde göreve getirilen teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde 9 haftada topladığı 15 puanla ligde kaldı. Konyaspor, Yalçın döneminde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, kulübün internet sitesinden, teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcular, taraftarlar ve yerel yöneticilere yönelik teşekkür mesajı yayımladı.

"2017-2018 sezonunun bitmesine bir hafta kala Süper Lig'de yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." ifadesine yer verilen mesajda, "Öte yandan, Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu olarak, kulübümüzün önümüzdeki sezonlarda tarihi başarılarını tekrar edebilmesi ve bir kez daha ilklere imza atabilmesi için en kısa sürede yeniden yapılanmayla ilgili gereken kararı alacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.