pendik escort bayan
ak

Konyaspor'dan Bajic Açıklaması

27.07.2017 - 12:43, Güncelleme: 27.07.2017 - 12:43
 

Konyaspor'dan Bajic Açıklaması

- Kulüp başkan yardımcısı Baydar: "Futbolcumuzun transferiyle ilgili bir tasarrufumuz bulunmamaktadır. Riad Bajic'ten memnunuz ve birçok talep gelmesine rağmen satmayı düşünmüyoruz"

KONYA (AA) - Konyaspor Kulübü, forvet oyuncusu Riad Bajic ile ilgili medyada yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Yeşil-beyazlı kulübün başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar, Bosna Hersekli oyuncuyla ilgili basında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamasında, "Bugün bir gazetede futbolcumuz Riad Bajic'le ilgili olarak '17 gol attı ama gönderiliyor' başlığıyla yayınlanan haber tamamen hayal ürünüdür." ifadesini kullandı. Başkan yardımcısı Baydar, şunları kaydetti:"Yayımlanan haberde, geçtiğimiz sezon içinde 2020 yılına kadar sözleşmesini uzattığımız futbolcumuzun, 3 milyon avro bedelle satış listesine konulduğu iddia edilmektedir. Genç ve başarılı futbolcumuz Bajic'le ilgili bu haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Futbolcumuzun transferiyle ilgili bir tasarrufumuz bulunmamaktadır. Riad Bajic'ten memnunuz ve birçok talep gelmesine rağmen satmayı düşünmüyoruz. Camiamızın bu tür haberlere itibar etmemesini özellikle rica ediyoruz."
- Kulüp başkan yardımcısı Baydar: "Futbolcumuzun transferiyle ilgili bir tasarrufumuz bulunmamaktadır. Riad Bajic'ten memnunuz ve birçok talep gelmesine rağmen satmayı düşünmüyoruz"


KONYA (AA) - Konyaspor Kulübü, forvet oyuncusu Riad Bajic ile ilgili medyada yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulübün başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar, Bosna Hersekli oyuncuyla ilgili basında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamasında, "Bugün bir gazetede futbolcumuz Riad Bajic'le ilgili olarak '17 gol attı ama gönderiliyor' başlığıyla yayınlanan haber tamamen hayal ürünüdür." ifadesini kullandı.

Başkan yardımcısı Baydar, şunları kaydetti:

"Yayımlanan haberde, geçtiğimiz sezon içinde 2020 yılına kadar sözleşmesini uzattığımız futbolcumuzun, 3 milyon avro bedelle satış listesine konulduğu iddia edilmektedir. Genç ve başarılı futbolcumuz Bajic'le ilgili bu haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Futbolcumuzun transferiyle ilgili bir tasarrufumuz bulunmamaktadır. Riad Bajic'ten memnunuz ve birçok talep gelmesine rağmen satmayı düşünmüyoruz. Camiamızın bu tür haberlere itibar etmemesini özellikle rica ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.