pendik escort bayan
ak

Konyaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

14.03.2018 - 15:43, Güncelleme: 14.03.2018 - 15:43
 

Konyaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre futbolcular, 18 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanla devam etti. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, topsuz ısınma hareketleri ile başladı.Oyuncular, topa sahip olma ve taktik çalışmanın ardından turnuva maçları ile antrenmanı tamamladı.Topla çalışmada yer almayan Volkan Şen, takımdan ayrı koşu yaptı.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre futbolcular, 18 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanla devam etti.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, topsuz ısınma hareketleri ile başladı.

Oyuncular, topa sahip olma ve taktik çalışmanın ardından turnuva maçları ile antrenmanı tamamladı.

Topla çalışmada yer almayan Volkan Şen, takımdan ayrı koşu yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.