pendik escort bayan
ak

Konyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Başladı

14.05.2019 - 20:58, Güncelleme: 14.05.2019 - 20:58
 

Konyaspor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Başladı

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 17 Mayıs Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük...

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 17 Mayıs Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.Dar alanda, minyatür kalelerde oynanan oyun ile devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.Takımdan ayrı çalışan ve tedavilerine devam edilen Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Serkan Kırıntılı, Marko Jevtovic, Petar Filipovic ve Fallou Diagne, antrenmana katılmadı.Konyaspor, yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edecek.
KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 17 Mayıs Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük...


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 17 Mayıs Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Dar alanda, minyatür kalelerde oynanan oyun ile devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Takımdan ayrı çalışan ve tedavilerine devam edilen Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Serkan Kırıntılı, Marko Jevtovic, Petar Filipovic ve Fallou Diagne, antrenmana katılmadı.

Konyaspor, yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.