pendik escort bayan
ak

Konyaspor Yönetiminden Tff'ye Ziyaret

08.02.2018 - 15:13, Güncelleme: 08.02.2018 - 15:13
 

Konyaspor Yönetiminden Tff'ye Ziyaret

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un kulüp yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ziyarette bulundu.TFF'den yapılan açıklamada,...

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un kulüp yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ziyarette bulundu.TFF'den yapılan açıklamada, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Baydar, Celalettin Çakıcı ve Mehmet Günbaş'ın, federasyon başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldikleri belirtildi.Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri içinde bulunan TFF merkezinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde Demirören'e, Atiker Konyaspor forması hediye edildiği aktarıldı.
İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un kulüp yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ziyarette bulundu.TFF'den yapılan açıklamada,...


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un kulüp yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ziyarette bulundu.

TFF'den yapılan açıklamada, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Baydar, Celalettin Çakıcı ve Mehmet Günbaş'ın, federasyon başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldikleri belirtildi.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri içinde bulunan TFF merkezinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde Demirören'e, Atiker Konyaspor forması hediye edildiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.