pendik escort bayan
ak

Konyaspor, Uefa Avrupa Ligi'nde İlk Puanını Aldı

20.10.2016 - 22:23, Güncelleme: 20.10.2016 - 22:23
 

Konyaspor, Uefa Avrupa Ligi'nde İlk Puanını Aldı

- Sahasında Braga ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ilk puanını aldı- Boşnak oyuncu Deni Milosevic, Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü atarak, kulüp tarihine geçti

KONYA (AA) - Sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ilk puanını aldı.Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk, Belçika'nın Gent ve Portekiz'in Braga takımlarıyla H Grubu'nda yer alan yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamadı.Tarihinde çıktığı ilk Avrupa maçında sahasında Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilen Atiker Konyaspor, daha sonra deplasmanda karşılaştığı Gent'e ise 2-0 mağlup oldu.Avrupa Ligi üçüncü maçında sahasında Braga'yı konuk eden Konya ekibi, Portekiz temsilcisi ile 1-1 berabere kalarak, Avrupa kupalarında ilk puanını aldı.- Milosevic tarihe geçtiMücadelenin 9. dakikasında Ömer Ali Şahiner'in asistiyle takımını 1-0 öne geçiren Deni Milosevic, Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü atarak, kulüp tarihine geçti.- Shakhtar Donetsk zirvedeki yerini sağlamlaştırdıGrubun bir diğer maçında Shakhtar Donetsk, Gent'i sahasında 5-0 yendi. Puanını 9'a çıkaran Ukrayna ekibi, zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, Gent ise 4 puanla 2. sırada kendine yer buldu. Atiker Konyaspor ile 1-1 beraber kalarak puanını 2'ye çıkaran Braga 3. sırada yer alırken, Atiker Konyaspor ise 1 puanla son sırada kaldı.
- Sahasında Braga ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ilk puanını aldı- Boşnak oyuncu Deni Milosevic, Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü atarak, kulüp tarihine geçti


KONYA (AA) - Sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ilk puanını aldı.

Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk, Belçika'nın Gent ve Portekiz'in Braga takımlarıyla H Grubu'nda yer alan yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamadı.

Tarihinde çıktığı ilk Avrupa maçında sahasında Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilen Atiker Konyaspor, daha sonra deplasmanda karşılaştığı Gent'e ise 2-0 mağlup oldu.

Avrupa Ligi üçüncü maçında sahasında Braga'yı konuk eden Konya ekibi, Portekiz temsilcisi ile 1-1 berabere kalarak, Avrupa kupalarında ilk puanını aldı.


- Milosevic tarihe geçti


Mücadelenin 9. dakikasında Ömer Ali Şahiner'in asistiyle takımını 1-0 öne geçiren Deni Milosevic, Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü atarak, kulüp tarihine geçti.


- Shakhtar Donetsk zirvedeki yerini sağlamlaştırdı


Grubun bir diğer maçında Shakhtar Donetsk, Gent'i sahasında 5-0 yendi. Puanını 9'a çıkaran Ukrayna ekibi, zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, Gent ise 4 puanla 2. sırada kendine yer buldu.

Atiker Konyaspor ile 1-1 beraber kalarak puanını 2'ye çıkaran Braga 3. sırada yer alırken, Atiker Konyaspor ise 1 puanla son sırada kaldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.